Lexington Company

Näytetään tulokset 1–27 / 76

1 2 3 4 5 6 saraketta

Lexington Company “Happy”- Tyyny

49.00

LEXINGTON COMPANY HAPPY COTTON VELVET PILLOW

Lexington Companyn puhtaasta puuvillasta valmistettu tyynynpäällinen kuuluu settiin, ja siinä on upea kursivoitu ”HAPPY”-teksti keskellä. Tyynynpäällisessä on yhteensopiva tereyksityiskohta, sisätyyny on valmistettu kierrätetyllä polyesterillä. Alareunassa on vetoketju. Pesu 40 asteessa.

Mitat: 30×50

Punainen Ruskea

Lexington Company “Holiday”- Tyyny

49.00

LEXINGTON COMPANY HOLIDAYS COTTON VELVET PILLOW

Lexington Companyn tyynynpäällinen on osa settiä ja kursiivilla kirjoitettu ”HOLIDAYS”-teksti viimeistelee etupuolen. Puuvillasta valmistetussa tyynyssä on sisätyyny kierrätetystä polyesteristä. Tereyksityiskohdat ja vetoketjukiinnitys viimeistelevät tyynynpäällisen. Pesu 40 asteessa.

Mitat: 30×50

Punainen Ruskea
Suosikki

Lexington Company Camilla- Tohvelit

129.00

LEXINGTON COMPANY CAMILLA SLIPPERS

Nämä Lexington Companyn tohvelit asettavat mukavuuden kaiken muun edelle. Päällä on pehmeästä polyesteristä valmistettu tekoturkis ja sisäpohja on nahkaa sisältäen tuotemerkin painetun logon. Tekoturkistohveleiden ulkopohja on korkkia ja lateksia ja sisäpohja kumia. (Korkkipohja: 80 % korkkia + 20 % lateksia. (Kumipohja: 100 % termoplastista kumia.) Ainoastaan kemiallinen pesu. Tohveleiden mukaan tulee dustbag.

Naisten koot: 37–41

Lexington Company Cooler

59.00

LEXINGTON COMPANY EASY LIVING ICE BUCKET

Tämä Lexington Company cooleri on taottu sinkitetystä raudasta ja pitää juomasi ja ruokasi viileänä ja raikkaana. Tässä tyylikkäässä coolerissa on tukevat kahvat sivussa, Lexington-lippu ja “Lexington Easy Living”– teksti painatus edessä.

Mitat: Korkeus 23cm, halkaisija ylhäällä 23cm ja alhaalla 20cm.

Lexington Company Hotel Pyyhe Harmaa/Harmaa

12.5027.00

LEXINGTON COMPANY HOTEL TOWEL, GRAY/GRAY

Ehdoton kylpylävierailuille tai oleskeluun altaalla. Lexingtonin ylellinen Hotel- sarjan pyyhe pitää sinut tyytyväisenä, kun kiedot ihanan, pehmeän kammatun froteepuuvillan kehosi ympärille.

100 % puuvilla.

Valittavana kaksi kokoa: 30×50 ja 50×70

Väri: Valkoinen harmaa, vaalean harmaa brodeeraus

Loppu varastosta

Lexington Company Joulu Tyynynpäällinen 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY SNOWFLAKE EMBROIDERED COTTON VELVET PILLOW COVER

Lexington Companyn upealla kirkkaanvalkoisella lumihiutalekirjailulla korjailtu tyynynpäällinen on puhdasta puuvillaa. Super pehmeässä puuvillasamettisessa tyynynpäällisessä on myös samettitereyksityiskohdat, sekä vetoketju alareunassa. Pesu 40 asteessa.

Mitat: 50×50

Lexington Company Jouluinen Tyynyliina 50×60

49.00

LEXINGTON COMPANY HOLIDAY PRINTED COTTON POPLIN PILLOWCASE

Lexington Companyn erittäin ylellisestä luomupopliinipuuvillasta valmistetussa tyynyliinassa on MERRY CHRISTMAS -slogan kauniilla kursiivilla. Alareunassa on merkin ikoninen lippulogo. Kampapuuvillaa olevassa popliinityynyliinassa on kirjekuorisulku. Pesu 60 asteessa.

Mitat: 50×60

Lexington Company Joulumuki

25.00

LEXINGTON COMPANY HAPPY HOLIDAYS EARTHENWARE MUG

Tämä Lexington Company muki on keramiikkaa, ja siinä on Lexingtonin iloinen jouluaiheinen painatus, jossa on erivärisiä lumihiutaleita. Aurinkoisessa Portugalissa valmistettuun mukiin on maalattu käsin reuna, mikä tekee siitä upean lahjan mihin tahansa tilaisuuteen.

Älä aseta suoraan kosteille pinnoille äläkä laita likaisia astioita päällekkäin. Puhdistamisen jälkeen anna kuivua ennen kaappiin tai hyllyyn laittamista. Käsittele keramiikkaa varovasti, koska se on huokoinen materiaali. Sille ei taata täydellistä kosteudenkestävyyttä.

Lexington Company Joulusukka

49.00

LEXINGTON COMPANY HOME FOR THE HOLIDAYS COTTON VELVET STOCKING

Lexington Companyn kaunis takan reunalle upeasti sopiva joulusukka on valmistettu luomupuuvillasametista ja sen yläosassa on ”HOME FOR THE HOLIDAYS” -kirjonta kursiivilla. Pesu 40 asteessa.

Lexington Company Kaulahuivi

79.00

LEXINGTON COMPANY MASSACHUSETTS RECYCLED WOOL BLEND SCARF

Tämä kierrätetyn ja uuden villan sekoitteesta valmistettu huivi on ympäristöystävällinen tyylistä tinkimättä. Kierrätetystä villasekoitteesta valmistettu pehmeä huivi on saatavilla monissa väreissä. Siinä on twillisidos, hapsut päissä ja Lexington-lippumerkki edessä. 30 % kierrätettyä villaa, 70 % villaa.

Mitat: 37 x 190 cm

Pinkki Ruskea
Suosikki

Lexington Company Keittiöpyyhe

19.00

LEXINGTON COMPANY SEAFOOD COTTON TWILL KITCHEN TOWEL

Tämä Lexington Company keittiöpyyhe on kesäkeittiön helmi, josta löydät erilaisia ​​kauden mereneläviä. Tässä pehmeässä puuvilla-keittiöpyyhkeessä on sivuilla raidat, taitettu reuna ja ripustussilmukka, jonka yläosassa on Lexington-logo. 100% puuvillaa.

Mitat: 50×70

Lexington Company Keittiöpyyhe

19.00

LEXINGTON COMPANY ORGANIC COTTON/LINEN JACQUARD KITCHEN TOWEL

Tämä OEKO-TEX® sertifioitu Lexington Company keittiöpyyhe on valmistettu luomupuuvillasta (60%) ja pellavasta (40%). Siinä on kaunis ruutukuvio, sekä pitkät raidat kummallakin sivulla. Aurinkoisessa Portugalissa valmistetun puuvilla-pellavakeittiöpyyhkeen viimeistelevät käännetty reuna, logoripustin ja alhaalla oleva Lexington-merkki. Pesu 40 asteessa, silitys keskilämmöllä ja rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa.

Mitat: 50×70

Lexington Company Keittiöpyyhe

19.00

LEXINGTON COMPANY MERRY CHRISTMAS ORGANIC COTTON TWILL KITCHEN TOWEL

Lexington Companyn kestävästi kierrätetystä luomupuuvillatwillistä valmistetussa keittiöpyyhkeessä on lankavärjätyt raidat molemmin puolin, sekä edessä ja keskellä ”MERRY CHRISTMAS” -slogan näyttävänä painatuksena. Kierrätetystä luomupuuvillasta valmistetussa keittiöpyyhkeessä on taitettu reuna ja logoripustin. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×70

Lexington Company Keittiöpyyhe

25.00

LEXINGTON COMPANY HOME FOR THE HOLIDAYS ORGANIC COTTON KITCHEN TOWEL

Taitavat käsityöläiset ovat valmistaneet tämän Lexington Companyn luomupuuvillaisen keittiöpyyhkeen, jossa on kaunis kursivoitu ”HOME FOR THE HOLIDAYS” -kirjonta keskellä lankavärjättyinä raitoina molemmin puolin. Luomupuuvillaisen keittiöpyyhkeen viimeistelevät hienosti logoripustin ja käännetty reuna. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×70

Suosikki

Lexington Company Koralli Tyynynpäällinen 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY OCEAN TREASURES COTTON TWILL, BEIGE/BLUE

Upeat kesäiset Lexington Companyn Koralli aiheiset tyynynpäälliset kahdessa värissä. (Beige/valkoinen ja sini/valkoinen).  Tyynynpäällisessä on kirjailtu teksti “Ocean Treasures”. Alaosassa vetoketju köysirulla reunoilla. Tyynynpäällinen on valmistettu 100% puuvillasta. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus matalassa lämmössä ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Beige Sininen

Lexington Company Lautasliina/Servetti

14.00

LEXINGTON COMPANY ORGANIC COTTON/LINEN JACQUARD NAPKIN

Pehmeästä luomupuuvillan ja pellavan seoksesta valmistettu lautasliina on pehmeän beige. Ainutlaatuinen painokuvio pitkillä raidoilla keskellä ja jakardikuvioisilla raidoilla sivuilla luo harmoniaa kattaukseen. Tämä puuvilla-pellavalautasliina on OEKO-TEX®-sertifioitu ja viimeistelty käännetyllä reunalla ja kulmaan ommellulla Lexington-merkillä. 68 % luomupuuvillaa, 32 % pellavaa. Pesu 40 asteessa ja mieto rumpukuivaus.

Mitat: 50×50

Loppu varastostaSuosikki

Lexington Company Lumihiutale Tyynynpäällinen

79.00

LEXINGTON COMPANY SNOWY EMBROIDERED COTTON VELVET PILLOW COVER

Lexington Companyn jouluun hyvin sopiva kirkas ja iloinen tyynynpäällinen on valmistettu puhtaasta puuvillasta. Se on viimeistelty kirjailluilla erikokoisilla lumihiutaleilla, joissa on merkin nimi ja kirjailtu ”HAPPY HOLIDAYS” -teksti etupuolella. Tämä puuvillatyynynpäällinen on viimeistelty samettitereyksityiskohdilla ja alareunan vetoketjulla. Pesu 40 asteessa.

Mitat: 50×50

Loppu varastosta

Lexington Company Merry Christmas Tyynynpäällinen

49.00

LEXINGTON COMPANY MERRY CHRISTMAS RECYCLED COTTON CANVAS PILLOW COVER

Virittäydy lomatunnelmaan tällä Lexington Companyn kierrätetystä puuvillasta valmistetulla laadukkaalla tyynynpäällisellä, jossa on ”MERRY CHRISTMAS” -teksti. Puuvillatyynynpäällinen on viimeistelty alareunan vetoketjulla ja yhteensopivalla reunojen canvastereellä. Pesu 40 asteessa silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Message Tyynynpäällinen, 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY COTTON TWILL LOGO MESSAGE PILLOW COVER, BLUE

Tässä erittäin tyylikkäässä Lexington Company puuvillatyynynpäällisessä on upeasti kirjailtu tuotemerkin slogan. Tyynynpäällisessä on takana vetoketju, sivulla tuotemerkki sekä luonnonvalkoinen tikkaus reunoilla. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Muki

17.50

LEXINGTON COMPANY STONEWARE MUG, BEIGE/WHITE

Tämä ihastuttava keramiikkamuki sopii erinomaisesti aamukahvin tai kaakaon siemailuun. Portugalissa valmistetun mukin hienorakeinen savi on poltettu ja lasitettu, jotta siihen ei tulisi helposti naarmuja tai kolhuja. Reunassa on käsin maalattu raita, sekä keskellä Lexingtonin tähtilogo ja perustamisvuosi. Kuten kaikkien Lexingtonin astioiden kohdalla ekologisuus ilmenee ympäristöystävällisesti hankittuina materiaaleina sekä siinä, että vialliset kappaleet palautetaan tuotantoon jätteiden minimoimiseksi. Valittavana beige tai valkoinen.

Mitat:  Halkaisija 9,4 x korkeus 8,5 cm

Beige Valkoinen

Lexington Company Poncho, Ruskea

198.00

LEXINGTON COMPANY PALMA RECYCLED WOOL BLEND PONCHO, BROWN

Upea Lexington Company poncho, joka on erittäin pehmeä ja on valmistettu kierrätetyn ja uuden villan sekoituksesta (50/50). Ponchon reunassa hapsut.

Koko: One size

 

Suosikki

Lexington Company Raita-Tyynynpäällinen, Beige

39.00

LEXINGTON COMPANY STRIPED COTTON TWILL COVER, BEIGE/WHITE

Syyshenkisellä Lexington Company raitakuviolla varustetussa puuvillatyynynpäällisessä on satiinimainen pinta. Tyynynpäällinen on viimeistelty piilovetoketjulla, sävytetyllä reunatereellä sekä sivulla olevalla tuotemerkillä. Pesu 40asteessa, mieto rumpukuivaus ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Raita-Tyynynpäällinen, Sininen

39.00

LEXINGTON COMPANY STRIPED COTTON TWILL COVER, BLUE/WHITE

Syyshenkisellä Lexington Company raitakuviolla varustetussa puuvillatyynynpäällisessä on satiinimainen pinta. Tyynynpäällinen on viimeistelty piilovetoketjulla, sävytetyllä reunatereellä sekä sivulla olevalla tuotemerkillä. Pesu 40asteessa, mieto rumpukuivaus ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Servettirengas

12.00

LEXINGTON COMPANY BRAIDED COTTON/JUTE NAPKIN RING

Tämän Lexington Companyn lautasliinarenkaan valmistavat ammattitaitoiset intialaiset käsityöläiset juutin ja puuvillan sekoituksesta. Molemmat materiaalit ovat kierrätettäviä ja biohajoavia, mikä tekee siitä mahtavan ja todella ympäristöystävällisen elementin ruokapöydällesi. Tällä lautasliinarenkaalla on Lexington-logo ja se on luonnollisesti aurinkoa kestävä. Tähän yhteensopivat juutti/puuvillaiset tabletit löytyvät myös mallistostamme.

Lexington Company Servettirengas

19.00

LEXINGTON COMPANY METAL ROLLING NAPKING RING

Lexington Companyn nikkelipinnoitetusta messingistä valmistettu lautasliinarengas tuo kattaukseen ajatonta tyylikkyyttä. Hopeinen lautasliinarengas on koristeltu tuotemerkin nimellä ja yhdistetty pienempään renkaaseen, joissa molemmissa on harjattu mattapinta. Tyylikäs ja kestävä lautasliinarengas, jossa kaksi rengasta ristissä: yksi litteä, yksi pyöreä. Lexington-logo kiertää leveämpää rengasta.

Lexington Company Torkkupeitto

179.00

LEXINGTON COMPANY STRIPED RECYCLED COTTON THROW

Tämä kaunis kesäinen Lexington Companyn huopa on valmistettu Portugalissa kokonaan kierrätetystä puuvillasta. Torkussa on klassinen raidallinen muotoilu. Tässä puuvillatorkussa on kauniita yksityiskohtia, kuten pehmeät värisovitetut reunat ja Lexington-lippu todisteena laadusta ja tuotemerkin historiasta. 100% kierrätettyä puuvillaa.

Mitat: 130×170

Lexington Company Torkkupeitto

179.00

LEXINGTON COMPANY CHECKED RECYCLED WOOL THROW

Klassisella moniruutuisella pehmeän sävyisellä lohkokuosilla varustettu uskomattoman pehmeä peitto on valmistettu kierrätetyn ja uuden villan sekoituksesta (50/50). Peitossa on lyhyet hapsut reunassa ja Lexington-merkki ommeltuna kulmaan.

Mitat: 130 x 170