Lexington Company

Näytetään tulokset 1–27 / 79

1 2 3 4 5 6 saraketta

Lexington Company ”Love Different” Tyynynpäällinen, 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY LOVE DIFFERENT ORGANIC COTTON, 50×50

Lexington Company luomupuuvillatwillistä valmistetussa tyynynpäällisessä on upea monivärinen kirjailu ”LEXINGTON WE LOVE DIFFERENT COLORS”, sekä tuotemerkin lippumerkki ja perustamisvuosi sen alla. Viimeistelynä puuvillatyynynpäällisessä on paksu tehostetikkaus reunoilla ja piilovetoketju takana. Pesu 40 asteessa, silitys matalassa lämpötilassa.

Mitat: 50×50

 

Suosikki

Lexington Company Camilla- Tohvelit

129.00

LEXINGTON COMPANY CAMILLA SLIPPERS

Nämä Lexington Companyn tohvelit asettavat mukavuuden kaiken muun edelle. Päällä on pehmeästä polyesteristä valmistettu tekoturkis ja sisäpohja on nahkaa sisältäen tuotemerkin painetun logon. Tekoturkistohveleiden ulkopohja on korkkia ja lateksia ja sisäpohja kumia. (Korkkipohja: 80 % korkkia + 20 % lateksia. (Kumipohja: 100 % termoplastista kumia.) Ainoastaan kemiallinen pesu. Tohveleiden mukaan tulee dustbag.

Naisten koot: 37–41

Lexington Company Cooler

59.00

LEXINGTON COMPANY EASY LIVING ICE BUCKET

Tämä Lexington Company cooleri on taottu sinkitetystä raudasta ja pitää juomasi ja ruokasi viileänä ja raikkaana. Tässä tyylikkäässä coolerissa on tukevat kahvat sivussa, Lexington-lippu ja ”Lexington Easy Living”– teksti painatus edessä.

Mitat: Korkeus 23cm, halkaisija ylhäällä 23cm ja alhaalla 20cm.

Lexington Company Happiness- Tyynynpäällinen, 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY HAPPINESS ORGANIC COTTON CANVAS

Lexington Company puuvillacanvasista valmistetussa tyynynpäällisessä tulee esiin Lexington-tuotemerkin iloinen filosofia ”HAPPINESS SINCE 1993”, joka on kirjailtu eteen kursiivilla. Luomupuuvillaisen tyynynpäällisen viimeistelevät tereet reunoilla, sekä piilovetoketju takana. Pesu 40 asteessa, silitys alhaisella lämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Home Style- Keittiöpyyhe, 50×70

19.00

LEXINGTON COMPANY HOME STYLE PRINTED ORG. COTTON KITCHEN TOWEL

Lexington Company luomupuuvillatwillistä valmistetussa keittiöpyyhkeessä on tuotemerkin ainutlaatuinen paistinpannupainokuvio, jonka keskellä on keittiöaiheinen slogan. Luomupuuvillasta valmistetun keittiöpyyhkeen viimeistelevät lankavärjätyt raidat kummallakin puolella ja käännetty reuna. Pesu 40 asteessa, silitys miedolla lämmöllä.

Mitat: 50×70

Lexington Company Hotel Pyyhe Harmaa/Harmaa

12.5027.00

LEXINGTON COMPANY HOTEL TOWEL, GRAY/GRAY

Ehdoton kylpylävierailuille tai oleskeluun altaalla. Lexingtonin ylellinen Hotel- sarjan pyyhe pitää sinut tyytyväisenä, kun kiedot ihanan, pehmeän kammatun froteepuuvillan kehosi ympärille.

100 % puuvilla.

Valittavana kaksi kokoa: 30×50 ja 50×70

Väri: Valkoinen harmaa, vaalean harmaa brodeeraus

Lexington Company Joulusukka

49.00

LEXINGTON COMPANY HOME FOR THE HOLIDAYS COTTON VELVET STOCKING

Lexington Companyn kaunis takan reunalle upeasti sopiva joulusukka on valmistettu luomupuuvillasametista ja sen yläosassa on ”HOME FOR THE HOLIDAYS” -kirjonta kursiivilla. Pesu 40 asteessa.

Suosikki

Lexington Company Joy Tyynynpäällinen, 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY JOY ORGANIC COTTON CANVAS PILLOW COVER, 50×50

Lexington Company tyynynpäällinen on valmistettu puuvillacanvasista, ja eteen on kirjailtu sana ”JOY” tehosteena valkoisella. Luomupuuvillainen tyynynpäällinen on viimeistelty takana olevalla piilovetoketjulla, ja reunoilla on tereet. Pesu 40 asteessa, silitys miedolla lämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Kaulahuivi

79.00

LEXINGTON COMPANY MASSACHUSETTS RECYCLED WOOL BLEND SCARF

Tämä kierrätetyn ja uuden villan sekoitteesta valmistettu huivi on ympäristöystävällinen tyylistä tinkimättä. Kierrätetystä villasekoitteesta valmistettu pehmeä huivi on saatavilla monissa väreissä. Siinä on twillisidos, hapsut päissä ja Lexington-lippumerkki edessä. 30 % kierrätettyä villaa, 70 % villaa.

Mitat: 37 x 190 cm

Pinkki Ruskea

Lexington Company Keittiöpyyhe

19.00

LEXINGTON COMPANY ORGANIC COTTON/LINEN JACQUARD KITCHEN TOWEL

Tämä OEKO-TEX® sertifioitu Lexington Company keittiöpyyhe on valmistettu luomupuuvillasta (60%) ja pellavasta (40%). Siinä on kaunis ruutukuvio, sekä pitkät raidat kummallakin sivulla. Aurinkoisessa Portugalissa valmistetun puuvilla-pellavakeittiöpyyhkeen viimeistelevät käännetty reuna, logoripustin ja alhaalla oleva Lexington-merkki. Pesu 40 asteessa, silitys keskilämmöllä ja rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa.

Mitat: 50×70

Lexington Company Keittiöpyyhe

25.00

LEXINGTON COMPANY HOME FOR THE HOLIDAYS ORGANIC COTTON KITCHEN TOWEL

Taitavat käsityöläiset ovat valmistaneet tämän Lexington Companyn luomupuuvillaisen keittiöpyyhkeen, jossa on kaunis kursivoitu ”HOME FOR THE HOLIDAYS” -kirjonta keskellä lankavärjättyinä raitoina molemmin puolin. Luomupuuvillaisen keittiöpyyhkeen viimeistelevät hienosti logoripustin ja käännetty reuna. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×70

Lexington Company Keittiöpyyhe

19.00

LEXINGTON COMPANY ICE TEA ORGANIC COTTON TWILL KITCHEN TOWEL

Lexington Companyn luomupuuvillatvillistä valmistettuun keittiöpyyhkeeseen on painettu virkistävän jääteen kuva lankavärjättyjen raitojen väliin. Luomupuuvillasta valmistetussa keittiöpyyhkeessä on käännetty reuna, Lexington Living -logoripustin ja edessä tuotemerkin ikoninen lippulogo. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmölla, rumpukuivaus alhaisessa lämmössä.

Mitat: 50×70

Suosikki

Lexington Company Keittiöpyyhe

19.00

LEXINGTON COMPANY BREAKFAST ORGANIC COTTON TWILL KITCHEN TOWEL

Lexington Company keittiöpyyhe on valmistettu 100% luomupuuvillatvillistä, ja sitä koristaa aamiaisesta innoituksensa saanut ihastuttava painokuvio. Luomupuuvillaisessa keittiöpyyhkeessä on myös käännetty reuna, Lexingtonin lippulogo edessä, Lexington Living -logoripustin ja lankavärjätyt raidat sivuilla. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmölla, rumpukuivaus alhaisessa lämmössä.

Mitat: 50×70

Lexington Company Kesähattu

49.00

LEXINGTON COMPANY BRIDGEHAMPTON COTTON BUCKET HAT

Lexington Companyn puuvillatwillistä valmistetussa lierihatussa on sinivalkoraidallinen oxford-puuvillavuori. Muita puuvilla-twillilierihatun yksityiskohtia ovat kirjailtu tuotemerkin logo edessä ja lippumerkki saumassa. Hellävarainen pesu 30 asteessa, ei silitystä, eikä rumpukuivausta.

Mitat: 59 cm (pään ympäri)

Suosikki

Lexington Company Koralli Tyynynpäällinen 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY OCEAN TREASURES COTTON TWILL, BEIGE/BLUE

Upeat kesäiset Lexington Companyn Koralli aiheiset tyynynpäälliset kahdessa värissä. (Beige/valkoinen ja sini/valkoinen).  Tyynynpäällisessä on kirjailtu teksti ”Ocean Treasures”. Alaosassa vetoketju köysirulla reunoilla. Tyynynpäällinen on valmistettu 100% puuvillasta. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus matalassa lämmössä ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Beige Sininen

Lexington Company Kylmälaukku

89.00

LEXINGTON COMPANY BLUE/OAT STRIPED COTTON CANVAS COOLER BAG

Pidä juomasi viileinä tyylikkäästi tässä Lexington Companyn kierrätyspuuvillasta valmistetussa kylmälaukussa, joka on eristetty kierrätetyllä polyesterillä ja alumiinisisuksella. Kesäisellä raitakuviolla koristettu kylmälaukku on käsitelty vettähylkivällä UV-pinnoitteella. Siinä on myös kalanruotokudotut sangat ja olkahihna, sekä ulkotaskut edessä ja takana. Puhdistetaan pyyhkimällä kostealla liinalla.

Mitat: Pituus 35cm, korkeus 25cm ja syvyys 20cm

Lexington Company Lasinaluset

29.00

LEXINGTON COMPANY GRAPHIC PRINTED PAPER COASTERS (SET OF 6)

Tämä Lexington Company  lasinalunen on ehdoton hankinta. Se on valmistettu kestävästä paperista, ja siinä on kesään sopiva tuotemerkin suunnittelema graafinen all over -painokuvio. Settiin sisältyy kuusi paperista lasinalusta, sekä lahjarasia. Puhdistus pyyhkimällä.

Mitat: One size

 

Lexington Company Lautasliina/Servetti

14.00

LEXINGTON COMPANY ORGANIC COTTON/LINEN JACQUARD NAPKIN

Pehmeästä luomupuuvillan ja pellavan seoksesta valmistettu lautasliina on pehmeän beige. Ainutlaatuinen painokuvio pitkillä raidoilla keskellä ja jakardikuvioisilla raidoilla sivuilla luo harmoniaa kattaukseen. Tämä puuvilla-pellavalautasliina on OEKO-TEX®-sertifioitu ja viimeistelty käännetyllä reunalla ja kulmaan ommellulla Lexington-merkillä. 68 % luomupuuvillaa, 32 % pellavaa. Pesu 40 asteessa ja mieto rumpukuivaus.

Mitat: 50×50

Lexington Company Logo- Keittiöpyyhe, 50×70

15.00

LEXINGTON COMPANY COTTON WAFFLE LOGO KITCHEN TOWEL, 50×70

Lexington Company puuvillakeittiöpyyhe on vohvelikangasta, ja sen keskellä on jakardikudottu tuotemerkin nimi. Keittiöpyyhkeessä on myös lankavärjätyt raidat sekä käännetty reuna. Pesu 40 asteessa, silitys alhaisessa lämmössä.

Mitat: 50×70

Lexington Company Logo- Tyynynpäällinen, 50×50

69.00

LEXINGTON COMPANY LOGO ORGANIC COTTON TWILL PILOW COVER, OAT/WHITE

Lexington Company luomupuuvillatvillistä valmistetussa tyynynpäällisessä on edessä keskellä slogan “LEXINGTON THE GOOD LIFE” tehostekirjonnalla. Puuvillatyynynpäällisen viimeistelevät väriin sopiva tere reunoilla, sekä vetoketju. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmöllä, rumpukuivaus alhaisessa lämmössä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Logo- Tyynynpäällinen, 50×50

69.00

LEXINGTON COMPANY LOGO ORGANIC COTTON TWILL PILOW COVER, WHITE/BLUE

Lexington Company luomupuuvillatvillistä valmistetussa tyynynpäällisessä on edessä keskellä slogan “LEXINGTON THE GOOD LIFE” tehostekirjonnalla. Puuvillatyynynpäällisen viimeistelevät väriin sopiva tere reunoilla, sekä vetoketju. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmöllä, rumpukuivaus alhaisessa lämmössä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Message Tyynynpäällinen, 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY COTTON TWILL LOGO MESSAGE PILLOW COVER, BLUE

Tässä erittäin tyylikkäässä Lexington Company puuvillatyynynpäällisessä on upeasti kirjailtu tuotemerkin slogan. Tyynynpäällisessä on takana vetoketju, sivulla tuotemerkki sekä luonnonvalkoinen tikkaus reunoilla. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Muki

17.50

LEXINGTON COMPANY STONEWARE MUG, BEIGE/WHITE

Tämä ihastuttava keramiikkamuki sopii erinomaisesti aamukahvin tai kaakaon siemailuun. Portugalissa valmistetun mukin hienorakeinen savi on poltettu ja lasitettu, jotta siihen ei tulisi helposti naarmuja tai kolhuja. Reunassa on käsin maalattu raita, sekä keskellä Lexingtonin tähtilogo ja perustamisvuosi. Kuten kaikkien Lexingtonin astioiden kohdalla ekologisuus ilmenee ympäristöystävällisesti hankittuina materiaaleina sekä siinä, että vialliset kappaleet palautetaan tuotantoon jätteiden minimoimiseksi. Valittavana beige tai valkoinen.

Mitat:  Halkaisija 9,4 x korkeus 8,5 cm

Beige Valkoinen

Lexington Company Paradise- Tyynynpäällinen, 50×50

69.00

LEXINGTON COMPANY PARADISE EMBROIDERED COTTON CANVAS PILLOW COVER

Lexington Companyn puuvillatyynynpäällisessä on slogan “Living In Paradise”, sekä rantahenkinen kuvitus kirjailtuna kauniisti etupuolelle. Taustapuoli on puhtaan valkoinen. Puuvillatyynynpäällisessä on vetoketju alareunassa ja reunoilla väriin sopivat tereet. Pesu 40 asteessa ja rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa, silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Pellavahame

129.00

LEXINGTON COMPANY STELLA LINEN SKIRT

Lexington Companyn trendikäs 5-taskuinen hame on tummansininen ja valmistettu pellavasta. Pellavahameen viimeistelevät puuvillavuori, nappi ja piilovetoketju edessä sekä vyölenkit. Hellävarainen pesu 30 asteessa, ei rumpukuivausta ja silitys miedolla lämmöllä.

½ vyötärönympärys 35 cm koossa S (3 cm:n ero kokojen välillä)
Takapituus: 46 cm (1 cm:n ero kokojen välillä)

Lexington Company Pellavamekko

198.00

LEXINGTON COMPANY ANDREA LINEN DRESS

Tyylikkäässä Lexington Company pellavamekossa, jossa on puuvillavuori, on classic fit -mitoitus. Puuvillamekossa on pitkät hihat, rypytys ja napitus edessä. Suositellaan hellävarainen pesu 30 asteessa, eikä rumpukuivausta. Silitys alhaisella lämmöllä.

½ rinnanympärys: 49 cm koossa M (3 cm:n ero kokojen välillä)
Takapituus: 95 cm (1 cm:n ero kokojen välillä)

Lexington Company Pellavapaitamekko

198.00

LEXINGTON COMPANY ISA LINEN SHIRT DRESS

Lexington Company pellavapaitamekossa on pitkät hihat ja napitus koko mekon pituudelta. Casual fit -mitoitetussa pellavapaitamekossa on antiikkikappalevärjäys ja lankavärjäys, sekä sivutaskut ja säädettävä vyö päällyskangasta. Suositellaan hienopesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämmössä. Silitys keskilämmöllä.

½ rinnanympärys 54 cm koossa M (3 cm:n ero kokojen välillä)
Takapituus: 106 cm (1 cm:n ero kokojen välillä)