Riviéra Maison

Näytetään tulokset 1–27 / 464

1 2 3 4 5 6 saraketta

Riviéra Maison Astiakaappi

2199.00

RIVIÉRA MAISON NEW ORLEANS CABINET

Tilaustuote!

New Orleans on Yhdysvaltojen Louisianan osavaltion suurin kaupunki. Kaupunki sijaitsee Mississippi-joen rannalla. Tämä akaasiapuusta valmistettu Riviéra Maisonin valkoinen säleikkösäilytyskaappi on erityisen tyylikäs liikkuvien ikkunaluukkujen edessä ja sivulla. Kaapin sisällä on viisi hyllyä ja iso laatikko. Kaappi on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen kaappi on käsin tehty. 

Mitat: Korkeus 210cm, leveys 95cm ja syvyys 45cm

Riviéra Maison Baarikaappi

2399.00

RIVIÉRA MAISON CAMARILLO BAR CABINET

Tilaustuote!

Tämä Riviéra Maison baarikaappi seisoo korkeilla jaloilla ja on valmistettu kierrätetystä tammesta, kuusesta ja männystä, joista on punottu timantinmuotoinen kuvio, joka sulautuu oviin. Sisältä löydät runsaasti yksityiskohtia, kuten pienet pehmeän kullatut telineet lasillesi ja pulloillesi. Kaappi on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen kaappi on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Leveys 100cm, korkeus 166cm ja syvyys 45cm.

Riviéra Maison Baaripöytä

1199.00

RIVIÉRA MAISON SHELTER ISLAND BAR TABLE, 140×70

Tilaustuote!

Nykyaikainen Riviéra Maison baaripöytä, jossa on kestävä pöytälevy kierrätetystä jalava- ja kuusipuusta. Rautakehys antaa pöydälle teollisen vivahteen. Sivulla olevat laatikot tarjoavat tilaa pöytätarvikkeille, kuten kynttilöille, lasinalusille ja ehkä jopa pöytäliinoille. Normaali toimitusaika 30-90 päivää! Toimitamme kotiin lähi-alueelle veloituksetta, muuten sovittavissa! Tarkastathan saatavuuden puhelimitse ennen tilausta! (040 93 77 497) Jokainen pöytälevy on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Pituus 140cm, leveys 70cm ja korkeus 105cm

Riviéra Maison Hapsu Pöytätabletti

24.95

RIVIÉRA MAISON BIARRITZ PLACEMAT

Riviéra Maisonin tummalla päällystetyllä meriheinästä valmistettu pöytätabletti. Samaan sarjaan löytyy myös lasinaluset.

Mitat: Halkasija 36cm

Suosikki

Riviéra Maison Huonetuoksu Ibiza

34.95

RIVIÉRA MAISON HOME FRAGRANCE IBIZA 200ml

Tuoksudiffuuseri on pakattu kauniiseen Riviera Maison lahjalaatikkoon. Tikut ovat puisia ja tuoksu kauniissa lasipullossa. Sopii loistavasi lahjaksi, mikä ilahduttaa pitkään! Tuoksuna raikas jasmine, citrus, fig ja cedar.  Käännä  ja siirtele tuoksutikkuja aika ajoin tuoksun ylläpitämiseksi.

Mitat: 6,5 x 6,5cm ja korkeus 28cm

Riviéra Maison Hylly

1649.00

RIVIÉRA MAISON SHELTER ISLAND BOOKCASE

Tilaustuote!

Tämä ainutlaatuinen Riviéra Maison kirjahylly on valmistettu kierrätetystä jalava- ja kuusipuusta ja rautakehyksestä. Kaunis lisäys Shelter Island -sarjaan. Vankka teollisuustyylinen kaappi, jossa kolme laatikkoa ja kolme hyllyä. Hylly on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen hylly on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Korkeus 200cm, leveys 40cm, syvyys 40cm

Riviéra Maison Jatkettava Ruokapöytä 210/310

2499.00

RIVIÉRA MAISON WESTBORNE DINING TABLE EXTENDABLE 210/310

Tilaustuote!

Upea Riviéra Maison Westborne -ruokapöytää voidaan pidentää 210: stä 310 senttimetriin. Lisäosat voidaan taittaa pöydän alle. Pöytälevyssä on kauniisti työstettyjä yksityiskohtia ja runko on valmistettu kierrätetystä tammesta. Pöytä on tilaustuote. Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen pöytä on käsintehty ja uniikki.

Mitat: Leveys 100cm ja pituus 210/310cm, korkeus 78cm

Riviéra Maison Kääntyvä Ruokapöydän Tuoli

439.00

RIVIÉRA MAISON CARNABY DINING ARMCHAIR TURNING LEG, MOULINÉ LINEN, FAB FLAX

Tilaustuote!

Riviéra Maisonin mukavassa Carnaby Dining-nojatuolissa on rautainen alaosa ja se on nyt saatavana uudessa kääntyvässä versiossa. Tämä tuoli voi kääntyä 180 °. Kun nouset tästä ruokapöydän tuolista, Carnaby -tuoli palaa automaattisesti alkuperäiseen asentoonsa. Valmistettu mouline -pellavasta ja väristä “Fabulous Flax”. Tuoli on tilaustuote. Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Toimitus ympäri Suomea sovittavissa.

Mitat: Leveys 67cm ja korkeus 80cm. Istuinosa 60 x 60cm, ja istuinkorkeus on 43cm, käsinojien korkeus 64cm.

Suosikki

Riviéra Maison Kaappi

1299.00

RIVIÉRA MAISON CAMARILLO LOW CABINET

Tilaustuote!

Tämä Riviéra Maison lipasto seisoo matalilla jaloilla ja on valmistettu kierrätetystä tammesta, kuusesta ja männystä, joista on punottu timantinmuotoinen kuvio, joka sulautuu oviin. Sisältä löydät kaksi vetolaatikkoa ja hyllyä. Dresser on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen kaappi on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Leveys 86cm, korkeus 92cm ja syvyys 40cm.

Riviéra Maison Kahvipöytä, Dia 100cm

979.00

RIVIÉRA MAISON FALCON CREST COFFEE TABLE, DIA 100cm

Tilaustuote!

Riviéra Maison Falcon Crest- sarja sai mallistoonsa kauniin ja erittäin tukevan sohvapöydän. Pöytä on valmistettu kierrätetystä tammesta ja siinä on rautaiset tukevat jalat. Pöytä on tilaustuote. Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen pöytä on käsintehty ja uniikki.

Mitat: Halkaisija 100cm ja korkeus 40cm

Riviéra Maison Kakkualusta

42.95

RIVIÉRA MAISON DOCK ISLAND CAKE STAND S

Tämä Riviéra Maisonin käsityönä valmistettu kakkualusta koostuu mustasta jalasta, jossa on tasaisesta luonnonpuu päällinen. Lämmin mangopuu sisältää useita värisävyjä: vaaleasta tummanruskeaan, joskus keltaisella oranssilla höystettynä. Luonnon puun ja mustan väriyhdistelmä tekee loistavan yhdistelmän, joka sopii sekä klassisiin, että moderneihin keittiöihin.

Mitat: Korkeus 8cm, halkaisija 24cm

Suosikki

Riviéra Maison Kasvomaski S/3

16.95

RIVIÉRA MAISON FACE MASK S/3

Nämä pestävät Riviéra Maison maskit ovat 3 kpl paketissa ja on valmistettu puuvillasta. Maskit koostuvat kahdesta kerroksesta, lisäksi ne ovat auki molemmilta puolilta, jotta voit mahdollisesti lisätä suodattimen. Maski peittää kokonaan nenän ja suun, ja siinä on säädettävät korvanauhat. Maskit voidaan pestä pesukoneessa 60 asteessa. Huomaa: Nämä maskit eivät ole lääketieteellisiä maskeja. Noudata 2 metrin sosiaalista etäisyyttä myös maskia käyttäessäsi. Maskissa prodeeraus MM, sekä teksti Riviéra Maison kultaisella.

Riviéra Maison Kauhanpidike

24.95

RIVIÉRA MAISON LOVE TO COOK SPOON HOLDER

Kaunis ja käytännöllinen posliininen kauhateline on erinomainen kokkauksen yhteydessä. Aina kaipaa paikkaa mihin keittokauhan voisi laittaa…

Mitat: leveys 9,5cm, pituus 25,5cm

Suosikki

Riviéra Maison Kerrostarjotin

94.95

RIVIÉRA MAISON SHOREDITCH ETEGÉRE 2 LAYER

Riviera Maisonin rouhea musta alumiininen kerrostarjotin. Kerrostarjotin luo kattauksiin syvyyttä ja säästää tilaa.

Mitat: Korkeus 30cm

Riviéra Maison Kirjahylly

5499.00

RIVIÉRA MAISON THE HOXTON CABINET XL

Tilaustuote!

Riviéra Maison Hoxton on näyttävä teollisuuskaappi, joka on valmistettu kierrätetystä tuhkapuusta yhdistettynä mustattuihin rauta- ja lasipaneeleihin, jotka sulkevat pölyn ja lian. Liukuovet voivat liukua muiden taakse, voit myös jättää keskiosan auki. Normaali toimitusaika 30-90 päivää.Toimitamme pihaan pääkaupunkiseudulla veloituksetta, muuten sovittavissa! Jokainen huonekalu on käsin tehty ja uniikki! Voit soittaa tarkan toimitusajan, Jonna 040 93 77 497

Mitat: Korkeus 220cm, leveys 180cm ja syvyys 45cm

Riviéra Maison Kirjahylly

5499.00

RIVIÉRA MAISON HAMPTON WHARF CABINET

Tilaustuote!

Tässä Riviéra Maisonin suuressa hyllyssä on tilaa tavaroille jotka haluat näyttää, mutta joita haluat suojata pölyltä. Tämän 2,30 metriä korkean kaapin yläosa on lasia, jonka puuosat on valmistettu kierrätetystä jalavapuusta. Jalava ja poppeli vuorottelevat kaapin alaosassa, jossa kaapit ja kolme laatikkoa, sekä sivuilla tilaa lempi viineillesi. Normaali toimitusaika 30-90 päivää. Toimitamme pihaan pääkaupunkiseudulle veloituksetta, muuten sovittavissa! Jokainen huonekalu on käsin tehty ja uniikki!

Mitat: Korkeus 230cm, leveys 200cm ja syvyys 45cm

Riviéra Maison Koristepeili

34.95

RIVIÉRA MAISON FLOWER DECORATION MIRROR

Tässä kauniissa Riviéra Maisonin pienessä peilissä käytetty rottinki on sen luonnollisessa värissä ja se on muotoiltu peilin ympäri kuin terälehdet. Peilissä on piilotettu kiinnitys peilin taakse ja yhdellä terälehdistä on nahkainen RM-tuotemerkki.

Mitat: Halkaisija 37cm

Riviéra Maison Kranssi

47.95

RIVIÉRA MAISON DRIED AUTUMN WREATH

Kaunis Riviéra Maisonin kranssi, joka on tehty kuivatetuista kävyistä ja lehdistä. Näyttävä kranssi on ajaton ja sopii oveasi koristamaan vaikka koko vuoden.

Mitat: Halkaisija 33cm

Riviéra Maison Kranssi

119.00

RIVIÉRA MAISON PERFECT SERENITY WREATH DIA 43cm

Upea ja raikas Riviéra Maisonin kranssi, jossa runsas määrä palloja.

Mitat: Halkaisija 43cm

Riviéra Maison Kruunukynttilät 4Kpl

6.95

RIVIÉRA MAISON DINNER CANDLE ECO PUUVILLA 4KPL

Riviéra Maisonin 4 kynttilän paketti kauniita puuvillanvärisiä kruunukynttilöitä. Paloaika 8-12h.

Mitat: Korkeus 28cm ja halkaisija 2,2cm

Riviéra Maison Kynttilä, S & M Kahvi

5.959.95

RIVIÉRA MAISON RUSTIC CANDLE, COFFEE

Tyylikkäästi marmoroitu Riviéra Maisonin kahvin  värinen pöytäkynttilä näyttää hieman huurretulta. Sivulla metallinen RM-sinetti. 100% parafiinia.

S: 7×10

M: 7×13

 

Riviéra Maison Kynttilä, S & M, Sininen

5.959.95

RIVIÉRA MAISON RUSTIC CANDLE, DRESS BLUE

Tyylikkäästi marmoroitu Riviéra Maisonin syvän sininen pöytäkynttilä näyttää hieman huurretulta. Sivulla metallinen RM-sinetti. 100% parafiinia.

S: 7×10

M: 7×13

Riviéra Maison Lahjalaatikot

7.9518.95

RIVIÉRA MAISON WITH LOVE GIFT BOX

Riviéra Maisonin pahvinen säilytyslaatikko neljässä koossa kultaisilla yksityiskohdilla. Laatikon kyljessä lukee kultaisella Riviéra Maison. Pohjavärinä valkoinen ja kaunis vanha roosa.

Mitat:

XS: Halkaisija 17cm, korkeus 12,5cm
S: Halkaisija 23cm, korkeus 17cm
M: Halkaisija 30cm, korkeus 19cm
L: Halkaisija 32cm, korkeus 21cm​

 

Riviéra Maison Lasinalusta 4Kpl

34.95

RIVIÉRA MAISON RUSTIC RATTAN HEART COASTERS

Kuppi kahvia tai mukava lasillinen viiniä seisoo tukevasti näillä raikkailla Riviéra Maisonin valkoisilla lasinalusilla. Nämä sydämenmuotoiset aluset näyttävät hyvältä niin rantatalossa kuin sohvapöydälläkin. Lasinaluset tulevat yhteensopivassa sydämenmuotoisessa rottinkitelineessä.

Mitat: Pituus 14cm, leveys 14cm ja korkeus 7cm

Riviéra Maison Lasinalusta 4kpl

24.95

RIVIÉRA MAISON HAPPY DRINK COASTERS 4 PIECES

Riviéra Maisonin mustat mdf lasinaluset telineessä. Lasinalusiin maalattuna valkoisella neljä erilaista drinkkiä.

Mitat: Halkaisija 10cm

Riviéra Maison Lattiavalaisin

419.00

RIVIÉRA MAISON CLARERIDGE FLOOR LAMP, BLACK

Vain nouto liikkeeltä!

Vähän tilaa sohvan vieressä, sekä sivupöydälle että lampulle? Mattamusta alumiininen Clareridge-lattiavalaisin tarjoaa ratkaisun. Se on klassisen muotoinen lattiavalaisin, jossa keskellä pöytä juomia, välipaloja tai sisustustarvikkeita varten. Lamppu painaa 9,5 kiloa.

Mitat: Korkeus 150cm

 

Riviéra Maison Latvarusetti

34.95

RIVIÉRA MAISON RUSTIC RATTAN JACKY BOW TREE TOPPER

Jos pidät ruseteista ja rottingista, tämä suloinen Riviéra Maisonin rottinkinen Jacky Bow- joulukoriste on juuri sinua varten. Koriste on valmistettu käsin punotusta rottingista ja siinä on ripustusnauhat, sekä nahkainen RM-logo.

Mitat: Korkeus: 19cm ja leveys: 25cm