Kauppa

Riviéra Maison Huonetuoksu Casablanca 200ml

34.95

RIVIÉRA MAISON HOME FRAGRANCE CASABLANCA 200ml

Rivièra Maisonin ihana hienostunut Casablanca huonetuoksu. Tuoksun voimakkuutta säädellään bambutikkujen määrällä. Tuoksussa bergamottia, viikunaa ja myskiä. Ihana lahja vaikka tupaantuliaisiin. Tikut paketissa mukana.

Mitat: halkaisija 6,5cm, korkeus 28cm

5 varastossa

Brands
TUOTENRO: 289190
Kategoria:
Tagit: ,
Jaa:

Also looks great with...

Loppu varastosta

Luin Living Huonetuoksu, Happy 200ml

49.00

LUIN LIVING HUONETUOKSU, BECAUSE I´M HAPPY 200ml

Luin Living Happy tuoksussa yhdistyvät raikkaat punaiset marjat, sekä maanläheinen mänty erikoismuotoillussa läpikuultavan vaalean harmaassa pullossa. Avattuasi pakkauksen, laita tikut sisään pulloon. Mitä enemmän tikkuja laitat, sitä voimakkaampi tuoksu. Voit halutessasi sulkea korkin ja ottaa huonetuoksun myöhemmin takaisin käyttöön.

Lasipullon väri läpikuultava vaalean harmaa, tikut vaaleaa puuta. Leveys 14 cm, korkeus 13 cm ja syvyys 4 cm. Kaunis ja tyylikäs pakkaus, joka on mukava antaa lahjaksi.

Design: Luin Living Suomi, valmistus Iso-Britanniassa. Pullon koko on 200 ml, käyttöikä n. 6kk. Nestettä ei saa kaataa viemäriin.

Loppu varastosta

Riviéra Maison Huonetuoksu Ibiza 200ml

34.95

RIVIÉRA MAISON HOME FRAGRANCE IBIZA 200ml

Riviéra Maisonin kosmopoliittinen huonetuoksu, joka kestää viikkoja. (4 tikulla jopa 5-6kk) Ibizan tuoksu on raikas ja lämmin, makea ja mausteinen. Ihana lahja vaikka tupaantuliaisiin. Paketissa tikut mukana.

Mitat: halkaisija 6,5cm, korkeus 28cm

Riviéra Maison Huonetuoksu Spray 200ml

34.95

RIVIÉRA MAISON HOME SPRAY IBIZA 200ml

Riviéra Maisonin kosmopoliittinen huonetuoksu spray. Ibizan tuoksu on runsas tuoksu, jossa yhdistyvät jasmiini, sitrushedelmät, viikuna ja seetri. Ihana lahja vaikka tupaantuliaisiin.

Mitat: Korkeus 13cm ja leveys 6,5cm.

Loppu varastosta

Luin Living Huonetuoksu, Cosy 200ml

49.00

LUIN LIVING HUONETUOKSU,  LET ME GET COSY 200ml

Luin Living huonetuoksut, eli diffuuserit, ovat tyylikäs tapa saada tuoksu osaksi kodin sisustusta ja tunnelmaa. huonetuoksussa on erikoismuotoiltu ja kaunis lasinen pullo, jonka sisään tikut laitetaan tuomaan tuoksua kotiisi. Mitä enemmän tikkuja laitat, sitä voimakkaampi tuoksu. Voit halutessasi sulkea korkin ja ottaa huonetuoksun myöhemmin takaisin käyttöön.

Let me get Cosy -tuoksu on tunnelmaltaan rentouttava ja sopii jokaiseen kotiin tuomaan rauhallisen miellyttävää tunnelmaa. Cosyn rentouttavassa tuoksussa yhdistyvät puuvilla, lilja, jasmiini, myski, sekä pehmeä vanilja.

Lasipullon väri läpikuultava beige, tikut vaaleaa puuta. Leveys 14 cm, korkeus 13 cm ja syvyys 4 cm. Kaunis ja tyylikäs lahjapakkaus.

Design: Luin Living Suomi, valmistus Iso-Britanniassa. Pullon koko on 200 ml, käyttöikä n. 6kk. Nestettä ei saa kaataa viemäriin.

-34%

Huonetuoksu 200ml

29.00 19.00

HUONETUOKSU CURIOSITIES 200ml 

AmandaB:n upea huonetuoksu, jonka tuoksuna ”Curiosities” (Raikas ja hiukan makea). Kaunis ruskea pullo ja tuoksutikut. Ihana ja käytännöllinen lahjaidea vaativaankin makuun.

Oak Wood Huonetuoksu 300ml

15.50

AMANDAB OAK WOOD HUONETUOKSU 300ML

Ihana ja raikas Oak Wood -huonetuoksu antaa tuoksun välittömästi esim. kylpyhuoneeseen.

Riviéra Maison Huonetuoksu Milano 200ml

34.95

RIVIÉRA MAISON HOME FRAGRANCE MILANO, 200ml

Riviéra Maisonin kosmopoliittinen huonetuoksu, joka kestää viikkoja. (4 tikulla jopa 5-6kk) Milanon tuoksu on raikas ja kesäinen. Ihana lahja vaikka tupaantuliaisiin. Paketissa tikut mukana.

Mitat: halkaisija 6,5cm, korkeus 28cm

Loppu varastosta

Riviéra Maison Huonetuoksu Amalfi 200ml

34.95

RIVIÉRA MAISON HOME FRAGRANCE AMALFI, 200ml

Riviéra Maisonin kosmopoliittinen huonetuoksu, joka kestää viikkoja. (4 tikulla jopa 5-6kk) Amalfin tuoksu on raikas ja hedelmäinen. Ihana lahja vaikka tupaantuliaisiin. Paketissa tikut mukana.

Mitat: Leveys ja pituus 6,5cm, sekä korkeus tikkujen kanssa 28cm.

Tag your photos with #decoavenuesisustus on Instagram.

Instagram has returned invalid data.

Go to top