Kauppa

Riviéra Maison Huonetuoksu Ibiza 200ml

34.95

RIVIÉRA MAISON HOME FRAGRANCE IBIZA 200ml

Riviéra Maisonin kosmopoliittinen huonetuoksu, joka kestää viikkoja. (4 tikulla jopa 5-6kk) Ibizan tuoksu on raikas ja lämmin, makea ja mausteinen. Ihana lahja vaikka tupaantuliaisiin. Paketissa tikut mukana.

Mitat: halkaisija 6,5cm, korkeus 28cm

Varasto loppu

Brands
TUOTENRO: 201030
Kategoria:
Tagit: ,
Jaa:

Also looks great with...

Riviéra Maison Huonetuoksu Milano 200ml

34.95

RIVIÉRA MAISON HOME FRAGRANCE MILANO, 200ml

Riviéra Maisonin kosmopoliittinen huonetuoksu, joka kestää viikkoja. (4 tikulla jopa 5-6kk) Milanon tuoksu on raikas ja kesäinen. Ihana lahja vaikka tupaantuliaisiin. Paketissa tikut mukana.

Mitat: halkaisija 6,5cm, korkeus 28cm

Luin Living Huonetuoksu, Cosy 200ml

49.00

LUIN LIVING HUONETUOKSU,  LET ME GET COSY 200ml

Luin Living huonetuoksut, eli diffuuserit, ovat tyylikäs tapa saada tuoksu osaksi kodin sisustusta ja tunnelmaa. huonetuoksussa on erikoismuotoiltu ja kaunis lasinen pullo, jonka sisään tikut laitetaan tuomaan tuoksua kotiisi. Mitä enemmän tikkuja laitat, sitä voimakkaampi tuoksu. Voit halutessasi sulkea korkin ja ottaa huonetuoksun myöhemmin takaisin käyttöön.

Let me get Cosy -tuoksu on tunnelmaltaan rentouttava ja sopii jokaiseen kotiin tuomaan rauhallisen miellyttävää tunnelmaa. Cosyn rentouttavassa tuoksussa yhdistyvät puuvilla, lilja, jasmiini, myski, sekä pehmeä vanilja.

Lasipullon väri läpikuultava beige, tikut vaaleaa puuta. Leveys 14 cm, korkeus 13 cm ja syvyys 4 cm. Kaunis ja tyylikäs lahjapakkaus.

Design: Luin Living Suomi, valmistus Iso-Britanniassa. Pullon koko on 200 ml, käyttöikä n. 6kk. Nestettä ei saa kaataa viemäriin.

Loppu varastosta

Riviéra Maison Huonetuoksu Amalfi 200ml

34.95

RIVIÉRA MAISON HOME FRAGRANCE AMALFI, 200ml

Riviéra Maisonin kosmopoliittinen huonetuoksu, joka kestää viikkoja. (4 tikulla jopa 5-6kk) Amalfin tuoksu on raikas ja hedelmäinen. Ihana lahja vaikka tupaantuliaisiin. Paketissa tikut mukana.

Mitat: Leveys ja pituus 6,5cm, sekä korkeus tikkujen kanssa 28cm.

Oak Wood Huonetuoksu 300ml

15.50

AMANDAB OAK WOOD HUONETUOKSU 300ML

Ihana ja raikas Oak Wood -huonetuoksu antaa tuoksun välittömästi esim. kylpyhuoneeseen.

Huonetuoksu 200ml

29.00

HUONETUOKSU CURIOSITIES 200ml 

AmandaB:n upea huonetuoksu, jonka tuoksuna ”Curiosities” (Raikas ja hiukan makea). Kaunis ruskea pullo ja tuoksutikut. Ihana ja käytännöllinen lahjaidea vaativaankin makuun.

Tag your photos with #decoavenuesisustus on Instagram.

Instagram did not return a 200.

Go to top