Kauppa

Riviéra Maison Vitriini

2699.00

RIVIÉRA MAISON THE HOXTON CABINET

TILAUSTUOTE! 

Riviera Maisonin upea teollishenkinen vitriini. Vitriinissä useita hyllyjä ja mustat rautaiset liukuovet. Ovissa näyttävä ristikko ja lasi. Kaappi sopii loistavasti olohuoneeseen tai keittiöön astioille. Materiaalina käytetty kierrätetty tuhkapuu, lasi ja rauta. Toimitusaika 30-90 päivää. Toimitamme kotiin lähi-alueelle veloituksetta, muuten sovittavissa! TARKASTA TOIMITUSAIKA SOITTAMALLA ENNEN TILAUSTA. (25.3)

Mitat: Leveys 110cm, syvyys 45cm ja korkeus 214cm. Erittäin painava!!

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Brands
TUOTENRO: 341850
Kategoria:
Tagit: ,
Jaa:

Also looks great with...

Riviéra Maison Chef`s Illallislautanen

24.95

RIVIÉRA MAISON CHEF´S TABLE DINNER PLATE

Riviéra Maisonin upea posliininen Chef´s Table illallislautanen on halkaisijaltaan 26cm ja korkeudeltaan 2,8cm. Astianpesukoneen ja mikron kestävä. 

Riviéra Maison Aamiaislautanen

10.95

RIVIÉRA MAISON LIVING THE SWEET LIFE PLATE

Riviéra Maisonin posliinisen aamiaislautasen halkaisija on 17cm ja korkeus 2cm. Lautasessa teksti ”Living the sweet life”.

Riviéra Maison Chef`s Pastalautanen M

22.95

RIVIÉRA MAISON CHEF´S TABLE PASTA PLATE M

Riviéra Maisonin Chef´s Table sarjan iso posliininen pastalautanen. Lautasen halkaisija on 27,3cm ja korkeus on 5cm. Astianpesukoneen ja mikron kestävä. 

Riviéra Maison Leipälautanen

15.95

RIVIÉRA MAISON FRESH BREAD BREAKFAST PLATE

Riviéra Maisonin posliininen paahtoleivän muotoinen lautanen, josta nautit maukkaat leivät ja muut herkut. Käy mahtavasti myös pienenä tarjoiluastiana.

Mitat: 16,5 x 18cm

Suosikki

Riviéra Maison Punaviinilasi

11.95

RIVIÉRA MAISON ROSSO WINE GLASS

Riviéra Maisonin punaviinilasi, jossa kaunis valkoinen texti ”Rosso”. Lasin korkeus on 26cm ja halkaisija n. 7,5cm. Voi pestä astianpesukoneen ylähyllyllä. Lasi on käsinpuhallettu, joten jokainen lasi on uniikki.

Riviéra Maison Shampanjalasi

17.95

RIVIÉRA MAISON RM GLAMOUR CHAMPAGNE  GLASS

Riviéra Maisonin tyylikäs ja juhlava lasinen kuohuviinilasi kultaisella jalalla. Lasin kyljessä RM -kirjaimet. Tämä lasi sopii kaikkiin juhlatilaisuuksiin ympäri vuoden.

Mitat: Korkeus 27,5cm

 

Riviéra Maison Wine Cooler

199.00

RIVIÉRA MAISON NAPELS WINE COOLER

Tämä näyttävä Riviéra Maisonin alumiininen viini-cooler on korkeudeltaan 47cm,  halkaisijaltaan 36cm ja leveydeltään 27cm. Alumiini on ”harjattu”, joten jokainen kappale on yksilö.

 

Riviéra Maison Kuohuviinilasi

11.95

RIVIÉRA MAISON CELEBRATE CHAMPAGNE GLASS

Riviéra Maisonin lasisen kuohuviinilasin korkeus on 28cm  ja halkaisija 7cm. Lasissa teksti “Celebrate!”. Lasi on käsinpuhallettu, joten jokainen lasi on uniikki.

Riviéra Maison Chef`s Pastalautanen S

24.95

RIVIÉRA MAISON CHEF´S TABLE PASTA PLATE S

Riviéra Maisonin posliininen Chef´s Table– sarjan S pastalautanen. Lautanen on halkaisijaltaan 22cm ja 6cm korkea. Astianpesukoneen ja mikron kestävä. 

Suosikki

Riviéra Maison Punaviinilasi

13.95

RIVIÉRA MAISON RM WINEGLASS

Näyttävän näköinen ja kokoinen Riviéra Maison punaviinilasi viininystävälle. ”Only one glass”… Lasissa valkoisella painettuna kirjaimet RM. Lasin korkeus 30cm.

 

Riviéra Maison Viinilasi, Akryyli

11.95

RIVIÉRA MAISON SUMMER WINE GLASS

Riviéra Maisonin valkoinen viinilasi lasi on erinomainen mökille, veneelle, piknikille, terassille… Ja ihan mihin vaan sirpaleet eivät kuulu. Lasi on kevyttä valkoista akryylia ja voi pestä astianpesukoneessa ylähyllyllä. Lasissa teksti ”Wine”.

Koko: 6,5 x 20cm.

Riviéra Maison Valkoviinilasi

10.95

RIVIÉRA MAISON BIANCO WINE GLASS

Riviéra Maisonin kaunis valkoviinilasi, jossa valkoisella texti ”Bianco”. Lasin korkeus on 26cm ja halkaisija n.7,5cm. Voi pestä astianpesukoneen ylähyllyllä. 

Tag your photos with #decoavenuesisustus on Instagram.

View on Instagram
View on Instagram
View on Instagram
View on Instagram
View on Instagram
View on Instagram
View on Instagram
View on Instagram
Go to top