Huonetuoksut tikuilla, pusseilla, suihkutettavat, sekä tuoksukynttilät.

Näytetään kaikki 14 tulosta

1 2 3 4 5 6 saraketta
Suosikki

Riviéra Maison Huonetuoksu Ibiza

34.95

RIVIÉRA MAISON HOME FRAGRANCE IBIZA 200ml

Tuoksudiffuuseri on pakattu kauniiseen Riviera Maison lahjalaatikkoon. Tikut ovat puisia ja tuoksu kauniissa lasipullossa. Sopii loistavasi lahjaksi, mikä ilahduttaa pitkään! Tuoksuna raikas jasmine, citrus, fig ja cedar.  Käännä  ja siirtele tuoksutikkuja aika ajoin tuoksun ylläpitämiseksi.

Mitat: 6,5 x 6,5cm ja korkeus 28cm

Riviéra Maison Spray Huonetuoksu, Ibiza 200ml

34.95

RIVIÉRA MAISON IBIZA ROOM SPRAY 200ml

Riviéra Maison Ibiza spray huonetuoksu, jonka tuoksuna raikas jasmine, citrus, fig ja cedar. Tuoksu on pakattu kauniiseen Riviera Maison lahjalaatikkoon.

Mitat: Halkaisija 6,5cm ja korkeus 13cm

Tuoksukynttilä, Appelsiini

8.90

TUOKSUKYNTTILÄ, APPELSIINI

Vienosti tuoksuvista tuoksukynttilöistämme löydät herkullisia ja raikkaita tuoksuja kotisi tunnelman luojiksi. Pirskahtelevan tuoksuinen appelsiini-tuoksukynttilä tuo iloista väriä kodin sisustukseen. Koostumus: 95 % parafiini, 5 % steariini, 0,5 % tuoksuöljy. Paloaika n. 45 tuntia.

Mitat: 7,3 x 10cm

Tuoksukynttilä, Joulu

8.90

TUOKSUKYNTTILÄ, JOULU

Joulu on ihastuttanut tuoksullaan jo kymmeniä vuosia ja siten muodostunutkin yhdeksi Puttipajan klassikkotuoksuista. Joulu-kynttilä tuo ihanimman joulutunnelman koteihin. Tuoksussa yhdistyvät kaneli, suklaa ja hivenen havupuuta. Joulu-tuoksu on mausteinen, mutta makea – kaikkea mitä joulun kuuluukin olla. Paloaika n. 45 tuntia. Koostumus: 95 % parafiini, 5 % steariini, 0,5 % tuoksuöljy

Mitat: 7,3×10 cm

Riviéra Maison Huonetuoksu, Mandariini 200ml

34.95

RIVIÉRA MAISON MANDARIN FOREST FRAGRANCE 200ml

Nämä Riviéra Maison tuoksutikut vapauttavat jatkuvasti sitrushedelmien tuoksua, josta tarkka nenä tunnistaa mandariinin, basilikan ja agave-tuoksut. Yhdessä ne tekevät tuoksun Mandarin Forest. Käännä tikkuja aika-ajoin!

Koko: Korkeus 28cm ja halkaisija 8cm

Riviéra Maison Huonetuoksu, Marrakesh 200ml

34.95

RIVIÉRA MAISON HOME FRAGRANCE MARRAKESH 200ml

Riviéra Maison tuoksudiffuuseri on pakattu kauniiseen lahjalaatikkoon. Tikut ovat puisia ja tuoksu näyttävässä lasipullossa. Sopii loistavasti lahjaksi, mikä ilahduttaa pitkään! Tuoksuna mystinen Marrakesh. Käännä ja siirtele tuoksutikkuja viikottain tuoksun ylläpitämiseksi.

Mitat: 6,5×6,5cm korkeus 28cm

 

Suosikki

Riviéra Maison Huonetuoksu, Pepper 200ml

34.95

RIVIÉRA MAISON PATCHOULI PEPPER FRAGRANCE 200ml

Nämä Riviéra Maison tuoksutikut vapauttavat jatkuvasti mausteista tuoksua, josta tarkka nenä tunnistaa mustapippurin, salvian ja patchulin. Yhdessä ne tekevät tuoksun Patchouli Pepper. Käännä tikkuja aika-ajoin!

Koko: Korkeus 28cm ja halkaisija 8cm

Tuoksukynttilä, Mango

8.90

TUOKSUKYNTTILÄ, MANGO

Ihana käsintehty Puttipajan tuoksukynttilä mangon kesäisellä tuoksulla varustettuna. Koostumus: 95 % parafiini, 5 % steariini, 0,5 % tuoksuöljy. paloaika 45h. Valmistettu rajoitettu erä.

Mitat: 7,3cm x 10cm

Tuoksukynttilä, Piparkakku

8.90

TUOKSUKYNTTILÄ, PIPARKAKKU

Piparkakun tuoksu tuo mieleen joulun ensimmäiset uunista otetut piparkakut, jotka mausteisen makeina sulavat kielelle. Piparkakku-kynttilästä löydät kanelin, neilikan ja siirapin aromeja, jotka hurmaavat tuoksullaan mausteisuudellaan. Kynttilä on käsin valmistettu Suomessa ja sen koostumus on 95 % parafiini, 5 % steariini, 0,5 % tuoksuöljyä. paloaika n. 45h.

Mitat: 7,3cm x 10cm

Tervakynttilä, Beigeraita 7×10

9.90

PUTTIPAJAN TERVAKYNTTILÄ, BEIGERAITA 7×10

Tervakynttilässä käytetään aitoa tervaa – siksi ne tuoksuvatkin juuri niin hyvältä ja miellyttävältä. Kuuluuko sinun juhannus perinteisiin tervakynttilä? Monelle suomalaiselle ne kuuluvat vahvasti keskikesän juhlaan. Ne tuovat mieleen ukin tai iso-ukin lapsuudesta, joka kesän aloituksen kunniaksi tervasi vanhan puisen soutuveneensä. Tuoksu kuuluu huolettomaan kesään ja pitkiin valoisiin öihin.

Ihana Puttipajan klassikko tervakynttilä. Paloaika n. 45h.

Väri: beige/ruskea/harmaa

Tervakynttilä, Punaraita 7×10

9.90

PUTTIPAJAN TERVAKYNTTILÄ, PUNARAITA 7×10

Tervakynttilässä käytetään aitoa tervaa – siksi ne tuoksuvatkin juuri niin hyvältä ja miellyttävältä. Kuuluuko sinun juhannus perinteisiin tervakynttilä? Monelle suomalaiselle ne kuuluvat vahvasti keskikesän juhlaan. Ne tuovat mieleen ukin tai iso-ukin lapsuudesta, joka kesän aloituksen kunniaksi tervasi vanhan puisen soutuveneensä. Tuoksu kuuluu huolettomaan kesään ja pitkiin valoisiin öihin.

Puttipajan ihana klassikko tervakynttilä. Paloaika n.45h.

Väri: Punainen/beige/harmaa

Tuoksukynttilä, Juhannuskoivu 7,3×10

8.90

PUTTIPAJAN TUOKSUKYNTTILÄ, JUHANNUSKOIVU 7,3×10

Puttipajan tuoksukynttilät tuoksuvat vain miedosti, sillä käytämme parafiiniseoksessa vain 0,5% tuoksuöljyä. Juhannuskoivu on ihana klassikkotuoksu, joka hurmaa kesäisellä koivun tuoksulla! Koostumus: 95 % parafiini, 5 % steariini, 0,5 % tuoksuöljy. Paloaika n.45h.

Tuoksukynttilä, Omenankukka 7,3×10

8.90

PUTTIPAJAN TUOKSUKYNTTILÄ, OMENANKUKKA 7,3×10

Puttipajan tuoksukynttilät tuoksuvat vain miedosti, sillä käytämme parafiiniseoksessa vain 0,5% tuoksuöljyä. Omenankukka on ihana klassikkotuoksu, joka hurmaa vienon pehmeällä makeudellaan! Koostumus: 95 % parafiini, 5 % steariini, 0,5 % tuoksuöljy. Paloaika n.45h.

Tuoksukynttilä, Vanilja 7,3×10

8.90

PUTTIPAJAN TUOKSUKYNTTILÄ, VANILJA 7,3x10cm

Puttipajan tuoksukynttilät tuoksuvat vain miedosti, sillä käytämme parafiiniseoksessa vain 0,5% tuoksuöljyä. Vanilja on ihana klassikkotuoksu, joka hurmaa vienon pehmeällä makeudellaan! Koostumus: 95 % parafiini, 5 % steariini, 0,5 % tuoksuöljy. Paloaika n.45h.