Joulukoristeet ja jouluiset sisustustuotteet, sekä astiat.

Näytetään tulokset 1–9 / 169

1 2 3 4 5 6 saraketta

Itsenäisyyspäivän Sydänkynttilä

7.50

ITSENÄISYYSPÄIVÄN SYDÄNKYNTTILÄ 8cm

Käsintehdyt ihanat sydänkynttilät saatavilla myös Suomen lipun väreissä. Sydänkynttilämme on 100% parafiinia. Paloaika n. 35h. Saatavana ainoastaan pienempää mallia. (8cm)

Mitat: Korkeus 8cm

Uusi

Lexington Company Auto Joulutyynynpäällinen

69.00

LEXINGTON COMPANY HOLIDAY CAR COTTON TWILL PILLOW COVER 

Toivota vieraillesi hyvää joulua tällä Lexingtonin jouluaiheisella tyynynpäällisellä. Puuvillatvillistä valmistetussa tyynynpäällisessä on yhdistetty painettuja ja kirjailtuja tyylejä, sekä  se on viimeistelty ympäriinsä samettitereellä ja vetoketjulla. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa.

Koko: 50×50

Uusi

Lexington Company Holly Jolly-Tyynynpäällinen

79.00

LEXINGTON COMPANY HOLLY JOLLY HERRINGBONE PILLOW COVER

Lexington Company toivottaa sinulle ”HOLLY JOLLY CHRISTMAS” tällä lämpimällä ja houkuttelevalla tyynynpäällisellä. Tyynynpäällinen on valmistettu puuvillasta kalanruotosidoksella, ja keskellä on kirjailtu slogan tvillimerkissä. Tvillitere ympäriinsä ja vetoketjukiinnitys viimeistelevät kokonaisuuden. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa ja silitys keskilämmöllä.

Koko: 50×50

Uusi

Lexington Company Iso Joulumuki

25.00

LEXINGTON COMPANY HOLIDAY EARTHENWARE MUG

Lexington Company joulumuki tekee odotetun paluun, ja tänä vuonna siinä on graafinen HAPPY HOLIDAYS -painatus molemmilla puolilla. Punainen raita reunan ympärillä on käsin maalattu Portugalissa. Tämä muki on iso, ja loistava niin teelle, kaakaolle, glögille kuin kahvillekkin. Astianpesukoneen kestävä.

Uusi

Lexington Company Jouluinen Keittiöpyyhe

25.00

LEXINGTON COMPANY MISTLETOE EMBROIDERED COTTON TWILL KITCHEN TOWEL

Virittäydy juhlatunnelmaan tällä Lexington Companyn pehmeästä puuvillatvillistä valmistetulla keittiöpyyhkeellä. Puuvillaisessa keittiöpyyhkeessä on lankavärjättyjä raitoja ja kirjailtu jouluaiheinen slogan. Taitettu reuna ja logoripustin viimeistelevät tämän keittiöpyyhkeen.  Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa ja silitys keskilämmöllä.

Koko: 50×70

Uusi

Lexington Company Joulusukka

49.00

LEXINGTON COMPANY HAPPY HOLIDAYS VELVET STOCKING

Joulusukka on olennainen osa joulun juhlintaa. Lexington Companyn joulusukka on valmistettu käsityönä puuvillasametista ja kestää varmasti monta talvea. Sukassa on jouluinen slogan tyylikkäänä kirjailuna. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa ja silitys keskilämmöllä.

 

Uusi

Lexington Company Joulutyynynpäällinen

79.00

LEXINGTON COMPANY HAPPY HOLIDAYS COTTON VELVET PILLOW COVER

Virittäydy joulutunnelmaan tällä lexington Companyn raikkaan valkoisella tyynynpäällisellä, joka on valmistettu pehmeästä puuvillasta. Tyynynpäällisessä on kirjailtuja jouluaiheisia sloganeita, sekä ikoninen Lexington-lippu ja perustamisvuosi. Tyynynpäällisessä on ympäriinsä samettitere ja vetoketju. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa ja silitys keskilämmöllä.

Koko: 50×50

Uusi

Lexington Company Kuusi-Tyynynpäällinen

79.00

LEXINGTON COMPANY CHRISTMAS TREE COTTON VELVET PILLOW COVER

Tämä Lexington Companyn tyynynpäällinen on pehmeää puuvilla samettia, ja siinä on kirjailtu joulukuusi, sekä teksti ’LEXINGTON COMPANY’. Tämä tyynynpäällinen on viimeistelty ympäriinsä terellä ja vetoketjulla. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa ja silitys keskilämmöllä.

Koko: 50×50

Metallinhohto Pallokynttilä 10cm

12.90

METALLINHOHTO PALLOKYNTTILÄ 10cm

Metallihohtokynttilän rosoisessa pinnassa kimmeltää metallin sävyt. Upeilla metallihohtokynttilöillä saat näyttävyyttä kynttiläasetelmiin ja kodin sisustustukseen. Tätä pintavärjättyä kynttilää on saatavilla neljässä eri värissä: kulta, punainen, shampanja ja musta.

Koko: Halkaisija 10cm

Kulta Musta Punainen Shampanja