Erilaisia tekstiilituotteita.

Näytetään tulokset 1–27 / 105

1 2 3 4 5 6 saraketta

Boho Majakka Juuttitabletti, 33×45

9.90

BOHO MAJAKKA JUUTTITABLETTI, 33×45

Boho- tyyliin sopiva juuttitabletti, johon on painettu kuvio, sekä teksti “Beach Club Lounge” valkoisella.

Mitat: 33x45cm

Suosikki

Juutti/Puuvilla Lehtityyny 40×40

19.90

JUUTTI/PUUVILLA LEHTITYYNY 40x40cm

Kaunis Boho- tyylinen juuttipintainen sisustustyyny, laadukkaalla sisätyynyllä. Takaosassa vetoketju. 50/50% juutti-puuvilla.

Koko: 40cm x 40cm

Juuttimatto 70x140cm

69.90

JUUTTIMATTO 70x140cm

Kaunis boho-tyyliseen sisustukseen sopiva juuttimatto, joka kudottu neliön muotoon.

Mitat: 70 x 140 x 1 cm

 

Lexington Company “Holiday”- Tyyny

49.00

LEXINGTON COMPANY HOLIDAYS COTTON VELVET PILLOW

Lexington Companyn tyynynpäällinen on osa settiä ja kursiivilla kirjoitettu ”HOLIDAYS”-teksti viimeistelee etupuolen. Puuvillasta valmistetussa tyynyssä on sisätyyny kierrätetystä polyesteristä. Tereyksityiskohdat ja vetoketjukiinnitys viimeistelevät tyynynpäällisen. Pesu 40 asteessa.

Mitat: 30×50

Punainen Ruskea

Lexington Company Hotel Pyyhe Harmaa/Harmaa

12.5027.00

LEXINGTON COMPANY HOTEL TOWEL, GRAY/GRAY

Ehdoton kylpylävierailuille tai oleskeluun altaalla. Lexingtonin ylellinen Hotel- sarjan pyyhe pitää sinut tyytyväisenä, kun kiedot ihanan, pehmeän kammatun froteepuuvillan kehosi ympärille.

100 % puuvilla.

Valittavana kaksi kokoa: 30×50 ja 50×70

Väri: Valkoinen harmaa, vaalean harmaa brodeeraus

Loppu varastosta

Lexington Company Joulu Tyynynpäällinen 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY SNOWFLAKE EMBROIDERED COTTON VELVET PILLOW COVER

Lexington Companyn upealla kirkkaanvalkoisella lumihiutalekirjailulla korjailtu tyynynpäällinen on puhdasta puuvillaa. Super pehmeässä puuvillasamettisessa tyynynpäällisessä on myös samettitereyksityiskohdat, sekä vetoketju alareunassa. Pesu 40 asteessa.

Mitat: 50×50

Lexington Company Jouluinen Tyynyliina 50×60

49.00

LEXINGTON COMPANY HOLIDAY PRINTED COTTON POPLIN PILLOWCASE

Lexington Companyn erittäin ylellisestä luomupopliinipuuvillasta valmistetussa tyynyliinassa on MERRY CHRISTMAS -slogan kauniilla kursiivilla. Alareunassa on merkin ikoninen lippulogo. Kampapuuvillaa olevassa popliinityynyliinassa on kirjekuorisulku. Pesu 60 asteessa.

Mitat: 50×60

Lexington Company Joulusukka

49.00

LEXINGTON COMPANY HOME FOR THE HOLIDAYS COTTON VELVET STOCKING

Lexington Companyn kaunis takan reunalle upeasti sopiva joulusukka on valmistettu luomupuuvillasametista ja sen yläosassa on ”HOME FOR THE HOLIDAYS” -kirjonta kursiivilla. Pesu 40 asteessa.

Suosikki

Lexington Company Keittiöpyyhe

19.00

LEXINGTON COMPANY SEAFOOD COTTON TWILL KITCHEN TOWEL

Tämä Lexington Company keittiöpyyhe on kesäkeittiön helmi, josta löydät erilaisia ​​kauden mereneläviä. Tässä pehmeässä puuvilla-keittiöpyyhkeessä on sivuilla raidat, taitettu reuna ja ripustussilmukka, jonka yläosassa on Lexington-logo. 100% puuvillaa.

Mitat: 50×70

Lexington Company Keittiöpyyhe

19.00

LEXINGTON COMPANY ORGANIC COTTON/LINEN JACQUARD KITCHEN TOWEL

Tämä OEKO-TEX® sertifioitu Lexington Company keittiöpyyhe on valmistettu luomupuuvillasta (60%) ja pellavasta (40%). Siinä on kaunis ruutukuvio, sekä pitkät raidat kummallakin sivulla. Aurinkoisessa Portugalissa valmistetun puuvilla-pellavakeittiöpyyhkeen viimeistelevät käännetty reuna, logoripustin ja alhaalla oleva Lexington-merkki. Pesu 40 asteessa, silitys keskilämmöllä ja rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa.

Mitat: 50×70

Lexington Company Keittiöpyyhe

19.00

LEXINGTON COMPANY MERRY CHRISTMAS ORGANIC COTTON TWILL KITCHEN TOWEL

Lexington Companyn kestävästi kierrätetystä luomupuuvillatwillistä valmistetussa keittiöpyyhkeessä on lankavärjätyt raidat molemmin puolin, sekä edessä ja keskellä ”MERRY CHRISTMAS” -slogan näyttävänä painatuksena. Kierrätetystä luomupuuvillasta valmistetussa keittiöpyyhkeessä on taitettu reuna ja logoripustin. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×70

Lexington Company Keittiöpyyhe

25.00

LEXINGTON COMPANY HOME FOR THE HOLIDAYS ORGANIC COTTON KITCHEN TOWEL

Taitavat käsityöläiset ovat valmistaneet tämän Lexington Companyn luomupuuvillaisen keittiöpyyhkeen, jossa on kaunis kursivoitu ”HOME FOR THE HOLIDAYS” -kirjonta keskellä lankavärjättyinä raitoina molemmin puolin. Luomupuuvillaisen keittiöpyyhkeen viimeistelevät hienosti logoripustin ja käännetty reuna. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×70

Lexington Company Lautasliina/Servetti

14.00

LEXINGTON COMPANY ORGANIC COTTON/LINEN JACQUARD NAPKIN

Pehmeästä luomupuuvillan ja pellavan seoksesta valmistettu lautasliina on pehmeän beige. Ainutlaatuinen painokuvio pitkillä raidoilla keskellä ja jakardikuvioisilla raidoilla sivuilla luo harmoniaa kattaukseen. Tämä puuvilla-pellavalautasliina on OEKO-TEX®-sertifioitu ja viimeistelty käännetyllä reunalla ja kulmaan ommellulla Lexington-merkillä. 68 % luomupuuvillaa, 32 % pellavaa. Pesu 40 asteessa ja mieto rumpukuivaus.

Mitat: 50×50

Loppu varastostaSuosikki

Lexington Company Lumihiutale Tyynynpäällinen

79.00

LEXINGTON COMPANY SNOWY EMBROIDERED COTTON VELVET PILLOW COVER

Lexington Companyn jouluun hyvin sopiva kirkas ja iloinen tyynynpäällinen on valmistettu puhtaasta puuvillasta. Se on viimeistelty kirjailluilla erikokoisilla lumihiutaleilla, joissa on merkin nimi ja kirjailtu ”HAPPY HOLIDAYS” -teksti etupuolella. Tämä puuvillatyynynpäällinen on viimeistelty samettitereyksityiskohdilla ja alareunan vetoketjulla. Pesu 40 asteessa.

Mitat: 50×50

Loppu varastosta

Lexington Company Merry Christmas Tyynynpäällinen

49.00

LEXINGTON COMPANY MERRY CHRISTMAS RECYCLED COTTON CANVAS PILLOW COVER

Virittäydy lomatunnelmaan tällä Lexington Companyn kierrätetystä puuvillasta valmistetulla laadukkaalla tyynynpäällisellä, jossa on ”MERRY CHRISTMAS” -teksti. Puuvillatyynynpäällinen on viimeistelty alareunan vetoketjulla ja yhteensopivalla reunojen canvastereellä. Pesu 40 asteessa silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Message Tyynynpäällinen, 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY COTTON TWILL LOGO MESSAGE PILLOW COVER, BLUE

Tässä erittäin tyylikkäässä Lexington Company puuvillatyynynpäällisessä on upeasti kirjailtu tuotemerkin slogan. Tyynynpäällisessä on takana vetoketju, sivulla tuotemerkki sekä luonnonvalkoinen tikkaus reunoilla. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Suosikki

Lexington Company Raita-Tyynynpäällinen, Beige

39.00

LEXINGTON COMPANY STRIPED COTTON TWILL COVER, BEIGE/WHITE

Syyshenkisellä Lexington Company raitakuviolla varustetussa puuvillatyynynpäällisessä on satiinimainen pinta. Tyynynpäällinen on viimeistelty piilovetoketjulla, sävytetyllä reunatereellä sekä sivulla olevalla tuotemerkillä. Pesu 40asteessa, mieto rumpukuivaus ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Raita-Tyynynpäällinen, Sininen

39.00

LEXINGTON COMPANY STRIPED COTTON TWILL COVER, BLUE/WHITE

Syyshenkisellä Lexington Company raitakuviolla varustetussa puuvillatyynynpäällisessä on satiinimainen pinta. Tyynynpäällinen on viimeistelty piilovetoketjulla, sävytetyllä reunatereellä sekä sivulla olevalla tuotemerkillä. Pesu 40asteessa, mieto rumpukuivaus ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Torkkupeitto

179.00

LEXINGTON COMPANY STRIPED RECYCLED COTTON THROW

Tämä kaunis kesäinen Lexington Companyn huopa on valmistettu Portugalissa kokonaan kierrätetystä puuvillasta. Torkussa on klassinen raidallinen muotoilu. Tässä puuvillatorkussa on kauniita yksityiskohtia, kuten pehmeät värisovitetut reunat ja Lexington-lippu todisteena laadusta ja tuotemerkin historiasta. 100% kierrätettyä puuvillaa.

Mitat: 130×170

Lexington Company Torkkupeitto

179.00

LEXINGTON COMPANY CHECKED RECYCLED WOOL THROW

Klassisella moniruutuisella pehmeän sävyisellä lohkokuosilla varustettu uskomattoman pehmeä peitto on valmistettu kierrätetyn ja uuden villan sekoituksesta (50/50). Peitossa on lyhyet hapsut reunassa ja Lexington-merkki ommeltuna kulmaan.

Mitat: 130 x 170

Lexington Company Torkkupeitto

195.00

LEXINGTON COMPANY CHECKED HERRINGBONE RECYCLED WOOL THROW

Tässä Lexington Companyn upeassa peitossa on ajaton ruutukuosi, ja se on valmistettu Italiassa uuden ja kierrätetyn villan sekoitteesta kalanruotosidoksella. Pehmeät hapsut viimeistelevät tämän OEKO-TEX®-sertifioidun villapeiton. Vain kemiallinen pesu

Mitat: 130 x 170

Lexington Company Tyynynpäällinen 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY STRUCTURE STRIPES RECYCLED COTTON

Kotoisan tunnelman saat tällä vahvalla Lexington Company raitaisella tyynynpäällisellä. Päällinen sopii loistavasti yhteen kaikkien Lexingtonin beigejen tyynynpäällisten kanssa! Tyynyliinassa on värisovitettu vetoketju ja klassinen Lexington-lippu kulmassa. Tyynyliina on valmistettu 100% kierrätetystä puuvillasta. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus matalassa lämmössä ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Suosikki

Lexington Company Vuodevaatesetti

229.00

LEXINGTON COMPANY SNOWFLAKE EMBROIDERED COTTON SATEEN SET

Lexington Companyn vuodevaatesetti on viimeistelty reunaan kirjailluilla lumihiutaleilla ja ommeltu nukkaantumattomasta puuvillasatiinista, joka on EKO-TEX®-sertifioitua. Puuvillainen vuodevaatesetti sisältää tyynyliinan ja pussilakanan. Pesu 60 asteessa.

Mitat: Pussilakana 150 x 210, tyynyliina 50 x 60

Lexington Icons Original Pyyhe, Rose Dust

12.0049.00

LEXINGTON COMPANY ICONS ORIGINAL TOWEL, ROSE DUST

Laadukas Lexington Companyn pyyhe on tiheää 600 g/m2 ja tämän takia erittäin kestävää puuvillaa. Pesu 60 asteessa. Pyykkietikalla pyyhkeiden värit pysyvät kirkkaina ja puuvilla imukykyisenä.

Valittavina kolme kokoa: 30×50, 50×70 ja 70×130

Väri: Puuteri

Lexington Printti Tyynynpäällinen 50×60

49.00

LEXINGTON COMPANY PRINTED ORGANIC COTTON POPLIN

Lexington Companyn korkealaatuinen 100% luomupuuvillasta valmistettu printti tyynynpäällinen. Tyynynpäällisessä teksti “Lexington Easy Living”, sekä Lexingtonin logo. Tyynyliina on Öko-tex -sertifioitu. Pesu 60 asteessa.

Mitat: 50×60

Suosikki

Lexington Pussilakana & Tyynyliina, Beige/Valk.

198.00

LEXINGTON COMPANY BEIGE STRIPED ORGANIC COTTON S

Lexington Companyn kevyt, kiiltävä ja erittäin pehmeä korkealaatuinen satiini pussilakana ja tyynyliina. ÖKO-TEX®-sertifioitu makuuhuoneensetti on valmistettu 100% luomupuuvillasatiinista. Pesu 60 asteessa.

Mitat: Pussilakana 150×210 ja tyynyliina 50×60

Madam Stoltz Torkkupeitto 125×175

29.90

MADAM STOLTZ TORKKUPEITTO 125×175

Madam Stoltz kaunis luonnollinen torkkupeitto, joka valmistettu 65% kierrätetystä puuvillasta ja 35% muista kierrätetyistä materiaaleista. Torkussa konepesu 40asteessa.

Mitat: 125×175