Erilaisia tekstiilituotteita.

Näytetään tulokset 1–9 / 103

1 2 3 4 5 6 saraketta

Lexington Company Auto Joulutyynynpäällinen

69.00

LEXINGTON COMPANY HOLIDAY CAR COTTON TWILL PILLOW COVER 

Toivota vieraillesi hyvää joulua tällä Lexingtonin jouluaiheisella tyynynpäällisellä. Puuvillatvillistä valmistetussa tyynynpäällisessä on yhdistetty painettuja ja kirjailtuja tyylejä, sekä  se on viimeistelty ympäriinsä samettitereellä ja vetoketjulla. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa.

Koko: 50×50

Lexington Company Joulutyynynpäällinen

79.00

LEXINGTON COMPANY HAPPY HOLIDAYS COTTON VELVET PILLOW COVER

Virittäydy joulutunnelmaan tällä lexington Companyn raikkaan valkoisella tyynynpäällisellä, joka on valmistettu pehmeästä puuvillasta. Tyynynpäällisessä on kirjailtuja jouluaiheisia sloganeita, sekä ikoninen Lexington-lippu ja perustamisvuosi. Tyynynpäällisessä on ympäriinsä samettitere ja vetoketju. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa ja silitys keskilämmöllä.

Koko: 50×50

Lexington Company Keittiöpyyhe

15.00

LEXINGTON COMPANY ICONS STAR KITCHEN TOWEL

Klassinen Lexingtonin tähtikeittiöpyyhe on ihanteellinen lisä jokaiseen keittiöön. Tyylikkään Lexington-reunuksen ansiosta siinä yhdistyy toimivuus hienoon kuosiin. 100 % puuvilla. Valittavana kaksi väriä harmaa ja valkoinen.

Mitat: 50×70

Harmaa Valkoinen

Lexington Company Keittiöpyyhe

22.00

LEXINGTON COMPANY PRINTED COTTON TWILL COFFEE KITCHEN TOWEL

Jos tarvitset muistutuksen kahvin juomisesta, tässä Lexington Companyn keittiöpyyhkeessä on viehättävä graafinen painokuvio, jossa on kahvikuppi ja aamiaiseen liittyvä slogan, sekä lankavärjättyjä raitoja. Keittiöpyyhe on 100% puuvillaa, ja se on viimeistelty logoripustuslenkillä ja taitetulla reunalla. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämmössä ja silitys keskilämmöllä. Lankavärjätty alkuperäinen raitakuvio, jossa uniikki painatus.

Koko: 50×70

Lexington Company Keittiöpyyhe

15.00

LEXINGTON COMPANY JACQUARD STAR KITCHEN TOWEL

Klassinen Lexingtonin tähtikeittiöpyyhe on ihanteellinen lisä jokaiseen keittiöön. Tyylikkään Lexington-reunuksen ansiosta siinä yhdistyy toimivuus hienoon kuosiin. 100 % puuvilla. Valittavana kaksi väriä beige/valkoinen ja valkoinen/beige.

Mitat: 50×70

Beige Valkoinen

Lexington Company Kuusi-Tyynynpäällinen

79.00

LEXINGTON COMPANY CHRISTMAS TREE COTTON VELVET PILLOW COVER

Tämä Lexington Companyn tyynynpäällinen on pehmeää puuvilla samettia, ja siinä on kirjailtu joulukuusi, sekä teksti ’LEXINGTON COMPANY’. Tämä tyynynpäällinen on viimeistelty ympäriinsä terellä ja vetoketjulla. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa ja silitys keskilämmöllä.

Koko: 50×50

Lexington Company Kylpyhuoneen Matto

49.00

LEXINGTON COMPANY HOTEL BATHRUG 60X90

Hotellin tunnelmaa helposti kotiisi Lexington Companyn ylellisellä ja erittäin pehmeällä kylpyhuoneen matolla. Mattoon painettu lexingtonin logo.

Koko: 60x90cm

Lexington Company Logo Tyynynpäällinen 50×50

49.00

LEXINGTON COMPANY ICONS ART & CRAFT SHAM BEIGE/WHITE

Koristeellisessa Lexington Companyn koristetyynyssä on ainutlaatuinen käsityön tyyli, joka on viimeistelty Lexington-merkillä, sekä kirjailulla ja kontrastitikkauksella. Takana sulkuläppä. Sisätyyny ei sisälly toimitukseen. 100 % puuvillaa. Pesu 40 asteessa suuressa koneessa, ei valkaisua, silitys keskilämmöllä, varovainen rumpukuivaus tai kuivapesu.

Koko: 50×50

Uusi

Lexington Company Patakinnas

25.00

LEXINGTON COMPANY ICON COTTON HERRINGBONE STRIPED MITTEN

Kaunis Lexington Companyn beige patakinnas. Patakinnas on 100% puuvillaa. Kintaassa tummansinisellä logolappu.