Erilaisia tekstiilituotteita.

Näytetään tulokset 1–27 / 93

1 2 3 4 5 6 saraketta

Boho Majakka Juuttitabletti, 33×45

9.90

BOHO MAJAKKA JUUTTITABLETTI, 33×45

Boho- tyyliin sopiva juuttitabletti, johon on painettu kuvio, sekä teksti ”Beach Club Lounge” valkoisella.

Mitat: 33x45cm

Suosikki

Juutti/Puuvilla Lehtityyny 40×40

19.90

JUUTTI/PUUVILLA LEHTITYYNY 40x40cm

Kaunis Boho- tyylinen juuttipintainen sisustustyyny, laadukkaalla sisätyynyllä. Takaosassa vetoketju. 50/50% juutti-puuvilla.

Koko: 40cm x 40cm

Juuttimatto 70x140cm

69.90

JUUTTIMATTO 70x140cm

Kaunis boho-tyyliseen sisustukseen sopiva juuttimatto, joka kudottu neliön muotoon.

Mitat: 70 x 140 x 1 cm

 

Lexington Company ”Love Different” Tyynynpäällinen, 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY LOVE DIFFERENT ORGANIC COTTON, 50×50

Lexington Company luomupuuvillatwillistä valmistetussa tyynynpäällisessä on upea monivärinen kirjailu ”LEXINGTON WE LOVE DIFFERENT COLORS”, sekä tuotemerkin lippumerkki ja perustamisvuosi sen alla. Viimeistelynä puuvillatyynynpäällisessä on paksu tehostetikkaus reunoilla ja piilovetoketju takana. Pesu 40 asteessa, silitys matalassa lämpötilassa.

Mitat: 50×50

 

Lexington Company Happiness- Tyynynpäällinen, 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY HAPPINESS ORGANIC COTTON CANVAS

Lexington Company puuvillacanvasista valmistetussa tyynynpäällisessä tulee esiin Lexington-tuotemerkin iloinen filosofia ”HAPPINESS SINCE 1993”, joka on kirjailtu eteen kursiivilla. Luomupuuvillaisen tyynynpäällisen viimeistelevät tereet reunoilla, sekä piilovetoketju takana. Pesu 40 asteessa, silitys alhaisella lämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Home Style- Keittiöpyyhe, 50×70

19.00

LEXINGTON COMPANY HOME STYLE PRINTED ORG. COTTON KITCHEN TOWEL

Lexington Company luomupuuvillatwillistä valmistetussa keittiöpyyhkeessä on tuotemerkin ainutlaatuinen paistinpannupainokuvio, jonka keskellä on keittiöaiheinen slogan. Luomupuuvillasta valmistetun keittiöpyyhkeen viimeistelevät lankavärjätyt raidat kummallakin puolella ja käännetty reuna. Pesu 40 asteessa, silitys miedolla lämmöllä.

Mitat: 50×70

Lexington Company Hotel Pyyhe Harmaa/Harmaa

12.5027.00

LEXINGTON COMPANY HOTEL TOWEL, GRAY/GRAY

Ehdoton kylpylävierailuille tai oleskeluun altaalla. Lexingtonin ylellinen Hotel- sarjan pyyhe pitää sinut tyytyväisenä, kun kiedot ihanan, pehmeän kammatun froteepuuvillan kehosi ympärille.

100 % puuvilla.

Valittavana kaksi kokoa: 30×50 ja 50×70

Väri: Valkoinen harmaa, vaalean harmaa brodeeraus

Lexington Company Joulusukka

49.00

LEXINGTON COMPANY HOME FOR THE HOLIDAYS COTTON VELVET STOCKING

Lexington Companyn kaunis takan reunalle upeasti sopiva joulusukka on valmistettu luomupuuvillasametista ja sen yläosassa on ”HOME FOR THE HOLIDAYS” -kirjonta kursiivilla. Pesu 40 asteessa.

Suosikki

Lexington Company Joy Tyynynpäällinen, 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY JOY ORGANIC COTTON CANVAS PILLOW COVER, 50×50

Lexington Company tyynynpäällinen on valmistettu puuvillacanvasista, ja eteen on kirjailtu sana ”JOY” tehosteena valkoisella. Luomupuuvillainen tyynynpäällinen on viimeistelty takana olevalla piilovetoketjulla, ja reunoilla on tereet. Pesu 40 asteessa, silitys miedolla lämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Keittiöpyyhe

19.00

LEXINGTON COMPANY ORGANIC COTTON/LINEN JACQUARD KITCHEN TOWEL

Tämä OEKO-TEX® sertifioitu Lexington Company keittiöpyyhe on valmistettu luomupuuvillasta (60%) ja pellavasta (40%). Siinä on kaunis ruutukuvio, sekä pitkät raidat kummallakin sivulla. Aurinkoisessa Portugalissa valmistetun puuvilla-pellavakeittiöpyyhkeen viimeistelevät käännetty reuna, logoripustin ja alhaalla oleva Lexington-merkki. Pesu 40 asteessa, silitys keskilämmöllä ja rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa.

Mitat: 50×70

Lexington Company Keittiöpyyhe

25.00

LEXINGTON COMPANY HOME FOR THE HOLIDAYS ORGANIC COTTON KITCHEN TOWEL

Taitavat käsityöläiset ovat valmistaneet tämän Lexington Companyn luomupuuvillaisen keittiöpyyhkeen, jossa on kaunis kursivoitu ”HOME FOR THE HOLIDAYS” -kirjonta keskellä lankavärjättyinä raitoina molemmin puolin. Luomupuuvillaisen keittiöpyyhkeen viimeistelevät hienosti logoripustin ja käännetty reuna. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×70

Lexington Company Keittiöpyyhe

19.00

LEXINGTON COMPANY ICE TEA ORGANIC COTTON TWILL KITCHEN TOWEL

Lexington Companyn luomupuuvillatvillistä valmistettuun keittiöpyyhkeeseen on painettu virkistävän jääteen kuva lankavärjättyjen raitojen väliin. Luomupuuvillasta valmistetussa keittiöpyyhkeessä on käännetty reuna, Lexington Living -logoripustin ja edessä tuotemerkin ikoninen lippulogo. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmölla, rumpukuivaus alhaisessa lämmössä.

Mitat: 50×70

Suosikki

Lexington Company Keittiöpyyhe

19.00

LEXINGTON COMPANY BREAKFAST ORGANIC COTTON TWILL KITCHEN TOWEL

Lexington Company keittiöpyyhe on valmistettu 100% luomupuuvillatvillistä, ja sitä koristaa aamiaisesta innoituksensa saanut ihastuttava painokuvio. Luomupuuvillaisessa keittiöpyyhkeessä on myös käännetty reuna, Lexingtonin lippulogo edessä, Lexington Living -logoripustin ja lankavärjätyt raidat sivuilla. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmölla, rumpukuivaus alhaisessa lämmössä.

Mitat: 50×70

Lexington Company Lautasliina/Servetti

14.00

LEXINGTON COMPANY ORGANIC COTTON/LINEN JACQUARD NAPKIN

Pehmeästä luomupuuvillan ja pellavan seoksesta valmistettu lautasliina on pehmeän beige. Ainutlaatuinen painokuvio pitkillä raidoilla keskellä ja jakardikuvioisilla raidoilla sivuilla luo harmoniaa kattaukseen. Tämä puuvilla-pellavalautasliina on OEKO-TEX®-sertifioitu ja viimeistelty käännetyllä reunalla ja kulmaan ommellulla Lexington-merkillä. 68 % luomupuuvillaa, 32 % pellavaa. Pesu 40 asteessa ja mieto rumpukuivaus.

Mitat: 50×50

Lexington Company Logo- Keittiöpyyhe, 50×70

15.00

LEXINGTON COMPANY COTTON WAFFLE LOGO KITCHEN TOWEL, 50×70

Lexington Company puuvillakeittiöpyyhe on vohvelikangasta, ja sen keskellä on jakardikudottu tuotemerkin nimi. Keittiöpyyhkeessä on myös lankavärjätyt raidat sekä käännetty reuna. Pesu 40 asteessa, silitys alhaisessa lämmössä.

Mitat: 50×70

Lexington Company Logo- Tyynynpäällinen, 50×50

69.00

LEXINGTON COMPANY LOGO ORGANIC COTTON TWILL PILOW COVER, OAT/WHITE

Lexington Company luomupuuvillatvillistä valmistetussa tyynynpäällisessä on edessä keskellä slogan “LEXINGTON THE GOOD LIFE” tehostekirjonnalla. Puuvillatyynynpäällisen viimeistelevät väriin sopiva tere reunoilla, sekä vetoketju. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmöllä, rumpukuivaus alhaisessa lämmössä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Logo- Tyynynpäällinen, 50×50

69.00

LEXINGTON COMPANY LOGO ORGANIC COTTON TWILL PILOW COVER, WHITE/BLUE

Lexington Company luomupuuvillatvillistä valmistetussa tyynynpäällisessä on edessä keskellä slogan “LEXINGTON THE GOOD LIFE” tehostekirjonnalla. Puuvillatyynynpäällisen viimeistelevät väriin sopiva tere reunoilla, sekä vetoketju. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmöllä, rumpukuivaus alhaisessa lämmössä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Message Tyynynpäällinen, 50×50

59.00

LEXINGTON COMPANY COTTON TWILL LOGO MESSAGE PILLOW COVER, BLUE

Tässä erittäin tyylikkäässä Lexington Company puuvillatyynynpäällisessä on upeasti kirjailtu tuotemerkin slogan. Tyynynpäällisessä on takana vetoketju, sivulla tuotemerkki sekä luonnonvalkoinen tikkaus reunoilla. Pesu 40 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa ja silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Paradise- Tyynynpäällinen, 50×50

69.00

LEXINGTON COMPANY PARADISE EMBROIDERED COTTON CANVAS PILLOW COVER

Lexington Companyn puuvillatyynynpäällisessä on slogan “Living In Paradise”, sekä rantahenkinen kuvitus kirjailtuna kauniisti etupuolelle. Taustapuoli on puhtaan valkoinen. Puuvillatyynynpäällisessä on vetoketju alareunassa ja reunoilla väriin sopivat tereet. Pesu 40 asteessa ja rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa, silitys keskilämmöllä.

Mitat: 50×50

Lexington Company Raidallinen Tyyny, 30×50

39.00

LEXINGTON COMPANY SMALL SIDE STRIPED ORGANIC COTTON PILLOW, 30×50

Intiassa pehmeästä puuvillatwillistä valmistetussa tyynynpäällisessä on tehosteena luonnonvalkoinen vaakasuora satiiniraitakuvio, joka ulottuu edestä taakse. Puuvillatyynynpäälliseen sisältyy kierrätyspolyesteriä oleva täyte, tereet reunoilla sekä piilovetoketju Puuvillatyynynpäälliseen sisältyy kierrätyspolyesteriä oleva täyte, tereet reunoilla, sekä piilovetoketju. Pesu 40 asteessa, silitys alhaisella lämmöllä.

Mitat: 30×50

Lexington Company Rantamatto

149.00

LEXINGTON COMPANY BLUE/OAT STRIPED COTTON CANVAS BEACH MAT

Lexington Companyn kierrätetystä puuvillacanvasista valmistetussa ja kierrätetyllä polyesterillä täytetyssä rantamatossa on vettähylkivä UV-käsittely, sekä raitakuvio. Rantamaton yksityiskohtia ovat tikattu ja punottu sanka samaa kangasta, Lexingtonin lippumerkki edessä sekä kätevä tarrakiinnitys. Pesu 40 asteessa, kuivaus narulla, silitys keskilämmöllä.

Mitat: 190×75

Suosikki

Lexington Company Rantapyyhe

79.00

LEXINGTON COMPANY BLUE/OAT STRIPED COTTON VELOUR BEACH TOWEL

Lexington Company rantapyyhkeessä on eloisa jakardiraitakuvio, ja se on valmistettu rengaskehrätystä puuvillavelourista. OEKO-TEX®-sertifioitu kampapuuvillafroteinen rantapyyhe on viimeistelty käännetyllä reunalla ja alareunassa olevalla tuotemerkin ikonisella lippumerkillä. Pesu 40 asteessa ja rumpukuivaus alhaisessa lämmössä, silitys keskilämmöllä.

Mitat: 100×180

Lexington Company Rantapyyhe, Meritähti

79.00

LEXINGTON COMPANY GRAPHIC COTTON VELOUR BEACH TOWEL

OEKO-TEX®-sertifioitu froteerantapyyhe on valmistettu Portugalissa rengaskehrätystä puuvillavelourista, ja siinä on jakardikudottu kesäinen kuva. Puuvillavelourista valmistetussa rantapyyhkeessä on myös käännetty reuna, tuotemerkin ikoninen lippumerkki alareunassa sekä päissä tummansiniset raidat. Pesu 40 asteessa ja rumpukuivaus alhaisessa lämmössä, silitys keskilämmöllä.

Mitat: 100×180

 

Suosikki

Lexington Company Summer- Tyyny, 30×40

59.00

LEXINGTON COMPANY SUMMER SMALL ROPE TEXT COTTON TWILL PILLOW, OAT/WHITE

Lexington Companyn puuvillatvillistä valmistetussa ja kierrätetyllä polyesterillä täytetyssä tyynyssä lukee edessä “Summer” valkoisella tehostekirjailulla. Puuvillatyyny on viimeistelty alareunassa olevalla vetoketjulla ja reunojen tereellä. Pesu 40 asteessa ja silitys keskilämmöllä, kuivausrumpu alhaisella lämmöllä.

Mitat: 30×40

 

Lexington Company Torkkupeite

139.00

LEXINGTON COMPANY HERRINGBONE STRIPED RECYCLED COTTON THROW, OAT/WHITE

Lexington Companyn 100% kierrätyspuuvillasta valmistetussa OEKO-TEX®-sertifioidussa peitossa on upea kalanruotokuvio. Kierrätyspuuvillaa olevassa peitossa on ohuet hapsut reunassa ja Lexingtonin logomerkki edessä. Pesu 30 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa, ei silitystä!

Mitat: 130×170

Lexington Company Torkkupeite

139.00

LEXINGTON COMPANY HERRINGBONE STRIPED RECYCLED COTTON THROW, BLUE/WHITE

Lexington Companyn 100% kierrätyspuuvillasta valmistetussa OEKO-TEX®-sertifioidussa peitossa on upea kalanruotokuvio. Kierrätyspuuvillaa olevassa peitossa on ohuet hapsut reunassa ja Lexingtonin logomerkki edessä. Pesu 30 asteessa, rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa, ei silitystä!

Mitat: 130×170

Lexington Company Torkkupeitto

179.00

LEXINGTON COMPANY STRIPED RECYCLED COTTON THROW

Tämä kaunis kesäinen Lexington Companyn huopa on valmistettu Portugalissa kokonaan kierrätetystä puuvillasta. Torkussa on klassinen raidallinen muotoilu. Tässä puuvillatorkussa on kauniita yksityiskohtia, kuten pehmeät värisovitetut reunat ja Lexington-lippu todisteena laadusta ja tuotemerkin historiasta. 100% kierrätettyä puuvillaa.

Mitat: 130×170