Selaa alta verkkokauppamme uutuuksia.

Uusi

Riviéra Maison Sivupöytä

599.00

RIVIÉRA MAISON CHATEAU CHASSIGNY END TABLE 60×60

Tilaustuote!

Riviéra Maison Chateau Chassigny -sarjan pöydät ovat ruoka- ja sohvapöytiä. Pöytälevyn upotettu kuvio on saanut inspiraationsa antiikin linnan lattioista. Saatavana monessa eri koossa pienestä neliöstä suureen pitkänomaiseen. Tässä sarjassa ovat ruokapöydät, sohvapöydät ja päätypöydät. Normaali toimitusaika 30-90 päivää. Toimitamme pihaan pääkaupunkiseudulle veloituksetta, muuten sovittavissa! Jokainen huonekalu on käsin tehty ja uniikki!

Mitat: Pituus ja leveys 60cm, korkeus 50cm

Uusi

Riviéra Maison Ruokapöydän Tuoli

329.00379.00

RIVIÉRA MAISON CARNABY DINING ARMCHAIR

Tilaustuote!

Riviéra Maison Carnaby -ruokapöydän tuolin istuin on tikattu, mikä tekee tuolista muhkean. Musta rautainen jalka. Carnaby -ruokapöydän tuolia on saatavana eri väreinä ja verhoiluvaihtoehtoina. Tuoli on tilaustuote. Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Toimitus ympäri Suomea sovittavissa.

Mitat: Leveys 67cm ja korkeus 80cm. Istuinosa 60 x 60cm, ja istuinkorkeus on 43cm, käsinojien korkeus 64cm.

Antrasiitti Harmaa Indigo Kullan Harmaa Pellava Vanha Roosa
Uusi

Riviéra Maison Ruokapöydän Tuoli, Set/2

758.00

RIVIÉRA MAISON THE JADE DINING CHAIR, SET/2

Tilaustuote!

Tämä Riviéra Maison ruokapöydän tuoli on moderni versio Cape Bretonia. Tuoli on tuftattu ja seisoo tukevilla kumipuun jaloilla. Kaunis ja kestävä tuoli on  saatavana kolmessa pellini värissä, sekä roosalla sametilla. HUOM! Hinta on kahdesta tuolista! Tuoli on tilaustuote. Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Toimitus ympäri Suomea sovittavissa.

Mitat: Korkeus 95cm, leveys 48cm ja syvyys 64cm. Istuimen korkeus 52cm, syvyys 43cm.

Camel Coffee Espresso Roosa
Uusi

Riviéra Maison Terassituoli

489.00

RIVIÉRA MAISON HARTFORD OUTDOOR DINING ARMCHAIR

Tilaustuote!

Riviéra Maisonin terassituoli värissä Natural/Valkoinen. Tuolissa alumiininen kehys ja köysimäinen istuin-, käsinoja- ja selkäosa. Tuolia ei suositella suoran vesisateen alle. Toimitusaika 30-90 päivää, jos tuotetta ei ole varastossa. Toimitamme kotiin lähi-alueelle veloituksetta, muuten sovittavissa! TARKASTA TOIMITUSAIKA SOITTAMALLA ENNEN TILAUSTA. (040 93 77 497 Jonna)

Mitat: Korkeus 86cm ja leveys 54cm

Uusi

Riviéra Maison Vitriini

2599.00

RIVIÉRA MAISON MARKHAM CABINET

Tilaustuote!

Riviéra Maison Markham vitriini tarjoaa paljon säilytystilaa ja on hyödyllinen lisä keittiöön tai olohuoneeseen. Se on valmistettu vanhasta kierrätetystä tammesta, jossa on metallikahvat, myös pohja on metallia. Vitriinissä neljä teollisuuspyörää. Vitriini on tilaustuote. Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen vitriini on käsintehty ja uniikki.

Uusi

Riviéra Maison Vitriini

3099.00

RIVIÉRA MAISON HANDS CREEK CABINET 

Tilaustuote!

Tämä upea Riviéra Maison senkki on valmistettu kierrätetystä kuusipuusta, mikä antaa sille arvokkaan ja tyylikkään ulkonäön. Yläovet on valmistettu karkaistusta lasista ja niissä on metallirunko. Vitriini on tilaustuote. Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen vitriini on käsintehty ja uniikki.

Mitat: Leveys 123cm, korkeus 218cm ja syvyys 43cm

Uusi

Riviéra Maison Lipasto

1299.00

RIVIÉRA MAISON NEWPORT DRAWER CABINET

Tilaustuote!

Valkoisesta poppeli -puusta valmistettu Riviéra Maison Newport senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja on tyylikäs. Vanhoista navetan ovista valmistettu yläosa herättää tason eloon.  Normaali toimitusaika 30-90 päivää. Toimitamme pihaan pääkaupunkiseudulle veloituksetta, muuten sovittavissa! Jokainen huonekalu on käsin tehty ja uniikki!

Mitat: Korkeus 100cm, leveys 85cm ja syvyys 38cm

Uusi

Riviéra Maison TV-Taso 150×45

1499.00

RIVIÉRA MAISON FLATSCREEN DRESSER 150×45

Tilaustuote!

Valkoisesta poppeli -puusta valmistettu Riviéra Maison Newport TV-taso tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja on tyylikäs. Vanhoista navetan ovista valmistettu yläosa herättää tason eloon. Normaali toimitusaika 30-90 päivää. Toimitamme pihaan pääkaupunkiseudulle veloituksetta, muuten sovittavissa! Jokainen huonekalu on käsin tehty ja uniikki!

Mitat: Pituus 150cm, korkeus 65cm ja syvyys 45cm

Uusi

Riviéra Maison Lipasto

2199.00

RIVIÉRA MAISON NEWPORT DRESSOIR

Tilaustuote!

Valkoisesta poppeli -puusta valmistettu Riviéra Maison Newport senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja on tyylikäs. Vanhoista navetan ovista valmistettu yläosa herättää tason eloon.  Normaali toimitusaika 30-90 päivää. Toimitamme pihaan pääkaupunkiseudulle veloituksetta, muuten sovittavissa! Jokainen huonekalu on käsin tehty ja uniikki!

Mitat: Korkeus 85cm, leveys 177cm ja syvyys 50cm

Uusi

Riviéra Maison TV-Taso 180x45cm

1799.00

RIVIÉRA MAISON NEWPORT FLATSCREEN DRESSER 180x45cm

Tilaustuote!

Valkoisesta poppeli -puusta valmistettu Riviéra Maison Newport TV-taso tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja on tyylikäs. Vanhoista navetan ovista valmistettu yläosa herättää tason eloon. Normaali toimitusaika 30-90 päivää. Toimitamme pihaan pääkaupunkiseudulle veloituksetta, muuten sovittavissa! Jokainen huonekalu on käsin tehty ja uniikki!

Mitat: Leveys 180cm, korkeus 65cm ja syvyys

Uusi

Riviéra Maison Kirjahylly

4899.00

RIVIÉRA MAISON HAMPTON WHARF CABINET

Tilaustuote!

Tässä Riviéra Maisonin suuressa hyllyssä on tilaa tavaroille jotka haluat näyttää, mutta joita haluat suojata pölyltä. Tämän 2,30 metriä korkean kaapin yläosa on lasia, jonka puuosat on valmistettu kierrätetystä jalavapuusta. Jalava ja poppeli vuorottelevat kaapin alaosassa, jossa kaapit ja kolme laatikkoa, sekä sivuilla tilaa lempi viineillesi. Normaali toimitusaika 30-90 päivää. Toimitamme pihaan pääkaupunkiseudulle veloituksetta, muuten sovittavissa! Jokainen huonekalu on käsin tehty ja uniikki!

Mitat: Korkeus 230cm, leveys 200cm ja syvyys 45cm

Uusi

Riviéra Maison Vitriini

2399.00

RIVIÉRA MAISON THE HOXTON CABINET LOW 

Tilaustuote!

Riviera Maisonin upea teollishenkinen vitriini. Vitriinissä useita hyllyjä ja mustat rautaiset liukuovet. Ovissa näyttävä ristikko ja lasi. Vitriini sopii loistavasti olohuoneeseen tai keittiöön astioille. Materiaalina käytetty kierrätetty tuhkapuu, lasi ja rauta. Normaali toimitusaika 30-90 päivää. Toimitamme pihaan pääkaupunkiseudulle veloituksetta, muuten sovittavissa! Jokainen huonekalu on käsin tehty ja uniikki!

Mitat: Leveys 110cm, syvyys 45cm ja korkeus 170cm.

Uusi

Riviéra Maison Kirjahylly

4899.00

RIVIÉRA MAISON THE HOXTON CABINET XL

Tilaustuote!

Riviéra Maison Hoxton on näyttävä teollisuuskaappi, joka on valmistettu kierrätetystä tuhkapuusta yhdistettynä mustattuihin rauta- ja lasipaneeleihin, jotka sulkevat pölyn ja lian. Liukuovet voivat liukua muiden taakse, voit myös jättää keskiosan auki. Normaali toimitusaika 30-90 päivää.Toimitamme pihaan pääkaupunkiseudulla veloituksetta, muuten sovittavissa! Jokainen huonekalu on käsin tehty ja uniikki! Voit soittaa tarkan toimitusajan, Jonna 040 93 77 497

Mitat: Korkeus 220cm, leveys 180cm ja syvyys 45cm

Uusi

Riviéra Maison Vitriini

1899.00

RIVIÉRA MAISON ADRIENNE CABINET

Tilaustuote!

Riviéra Maisonin Adrienne-vitriini kiinnittää huomion upealla pyöreillä muodoillaan. Tammisessa rungossa on myös kauniisti pyöristetyt kulmat. Lasiovien takana on hyllyt ja kaksi piilotetulla kahvalla varustettua laatikkoa. Upea monitoimikaappi! Vitriini on tilaustuote. Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme.

Mitat: Korkeus 166cm, leveys ja pituus 100cm

Uusi

Riviéra Maison Vitriini

1649.00

RIVIÉRA MAISON JOSEPH CABINET

Tilaustuote!

Riviéra Maisonin kaunis Joseph-vitriini. Kätevä, hieman pienempi kaappi, jossa karkaistut lasiovet. Sisällä on kolme hyllyä ja neljä vetolaatikkoa, jotka on valmistettu puusta. Täydellinen vitriini kirjoille tai astioille. Vitriini on tilaustuote. Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme.

Mitat: Korkeus 166cm, pituus 100cm ja leveys 100cm

Uusi

Riviéra Maison Sänky

2199.00

RIVIÉRA MAISON NEW ORLEANS DOUBLE BED 180x200cm

Tilaustuote!

New Orleans on Yhdysvaltojen Louisianan osavaltion suurin kaupunki. Kaupunki sijaitsee Mississippi-joen rannalla. Tämä Riviéra Maisonin valkoinen akaasiapuusta valmistettu parisängynrunko on makuuhuoneen katseenvangitsija sängynpäädyn ja jalan ikkunaluukkujen ansiosta. Sänky on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen sänky on käsin tehty. 

Mitat: Pituus 200cm, leveys 180cm ja korkeus 110cm

Uusi

Riviéra Maison Vaatekaappi

2699.00

RIVIÉRA MAISON NEW ORLEANS WARDROBE

Tilaustuote!

New Orleans on Yhdysvaltojen Louisianan osavaltion suurin kaupunki. Metropoli levittäytyy Mississippi-joen varrella. Tämä Riviéra Maisonin valkoinen akaasiapuusta valmistettu vaatekaappi on kaunis, tilava kaappi, jossa on ikkunaluukut, jotka voidaan avata. Yläosassa on yksi kiinteä hylly, yksi tanko ja kaksi säädettävää hyllyä, ja alaovien takana on vielä kolme hyllyä. Kaappi on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen kaappi on käsin tehty. 

Mitat: Korkeus 230cm, leveys60cm ja syvyys 60cm

Uusi

Riviéra Maison Astiakaappi

2099.00

RIVIÉRA MAISON NEW ORLEANS CABINET

Tilaustuote!

New Orleans on Yhdysvaltojen Louisianan osavaltion suurin kaupunki. Kaupunki sijaitsee Mississippi-joen rannalla. Tämä akaasiapuusta valmistettu Riviéra Maisonin valkoinen säleikkösäilytyskaappi on erityisen tyylikäs liikkuvien ikkunaluukkujen edessä ja sivulla. Kaapin sisällä on viisi hyllyä ja iso laatikko. Kaappi on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen kaappi on käsin tehty. 

Mitat: Korkeus 210cm, leveys 95cm ja syvyys 45cm

Uusi

Riviéra Maison Sivupöytä

549.00

RIVIÉRA MAISON SHELTER ISLAND END TABLE WITH DRAWER

Tilaustuote!

Riviéra Maisonin vanhasta kierrätetystä puusta valmistettu pöytä jossa rautarunko ja tilava laatikko. Vanhan puun ja raudan sekoitus antaa tyypillisen, mutta hienostuneen teollisen ilmeen. Pöytä on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen pöytä on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Pituus 55cm, leveys 55cm ja korkeus 55cm

Uusi

Riviéra Maison Sohvapöytä S/3

579.00

RIVIÉRA MAISON SHELTER ISLAND END TABLE S/3

Tilaustuote!

Kierrätetyn jalavan ja raudan yhdistelmä luo teollisen, mutta vieraanvaraisen ilmeen. Tyylikäs ja ainutlaatuinen Rivièra Maison Shelter Island -sarja sisältää erilaisia ​​malleja pöydistä, hyllyistä ja kaapeista. Pöydät ovat tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen pöytä on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Pituus 51/41/33, leveys 40/40/40 ja korkeus 55/49/44

Uusi

Riviéra Maison Hylly

1649.00

RIVIÉRA MAISON SHELTER ISLAND BOOKCASE

Tilaustuote!

Tämä ainutlaatuinen Riviéra Maison kirjahylly on valmistettu kierrätetystä jalava- ja kuusipuusta ja rautakehyksestä. Kaunis lisäys Shelter Island -sarjaan. Vankka teollisuustyylinen kaappi, jossa kolme laatikkoa ja kolme hyllyä. Hylly on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen hylly on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Korkeus 200cm, leveys 40cm, syvyys 40cm

Uusi

Riviéra Maison Sohvapöytä S/3

1749.00

RIVIÉRA MAISON SHELTER ISLAND COFFEE TABLE S/3

Tilaustuote!

Riviéra Maisonin kierrätetyn jalkapuun ja raudan yhdistelmä luo sekä teollisen, että vieraanvaraisen ilmeen. Tyylikäs ja ainutlaatuinen Shelter Island -sarja sisältää erilaisia ​​sohvapöytiä, kaappeja, senkkejä ym.. Pöytä on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen pöytä on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Pituus 130cm, leveys 70cm ja korkeus 45cm

UusiSuosikki

Riviéra Maison TV-Taso

1649.00

RIVIÉRA MAISON SHELTER ISLAND FLAT SCREEN DRESSER

Tilaustuote!

Riviéra Maisonin kierrätetyn männyn ja raudan yhdistelmä luo teollisen, mutta vieraanvaraisen ilmeen. Tyylikäs ja ainutlaatuinen Rivièra Maison  Shelter Island -sarja sisältää erilaisia ​​malleja pöydistä ja hyllyistä. Taso on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen taso on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Katso kuva

Uusi

Riviéra Maison Sivupöytä

1299.00

RIVIÉRA MAISON SHELTER ISLAND SIDE TABLE WITH DRAWERS

Tilaustuote!

Riviéra Maisonin kierrätetyn jalavan ja raudan yhdistelmä luo teollisen, mutta vieraanvaraisen ilmeen. Tyylikäs ja ainutlaatuinen Rivièra Maison  Shelter Island -sarja sisältää erilaisia ​​malleja pöydistä ja hyllyistä. Pöytä on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen sivupöytä on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Katso kuva

Uusi

Riviéra Maison Yöpöytä

419.00

RIVIÉRA MAISON SHELTER ISLAND BED CABINET

Tilaustuote!

Riviéra Maisonin vanhasta kierrätetystä puusta valmistettu yöpöytä jossa rautarunko ja tilava laatikko. Vanhan puun ja raudan sekoitus antaa tyypillisen, mutta hienostuneen teollisen ilmeen. Pöytä on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen pöytä on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Korkeus 70cm, leveys 40cm ja syvyys 40cm.

Uusi

Riviéra Maison Baaripöytä

1199.00

RIVIÉRA MAISON SHELTER ISLAND BAR TABLE, 140×70

Tilaustuote!

Nykyaikainen Riviéra Maison baaripöytä, jossa on kestävä pöytälevy kierrätetystä jalava- ja kuusipuusta. Rautakehys antaa pöydälle teollisen vivahteen. Sivulla olevat laatikot tarjoavat tilaa pöytätarvikkeille, kuten kynttilöille, lasinalusille ja ehkä jopa pöytäliinoille. Normaali toimitusaika 30-90 päivää! Toimitamme kotiin lähi-alueelle veloituksetta, muuten sovittavissa! Tarkastathan saatavuuden puhelimitse ennen tilausta! (040 93 77 497) Jokainen pöytälevy on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Pituus 140cm, leveys 70cm ja korkeus 105cm

Uusi

Riviéra Maison Baarikaappi

2099.00

RIVIÉRA MAISON CAMARILLO BAR CABINET

Tilaustuote!

Tämä Riviéra Maison baarikaappi seisoo korkeilla jaloilla ja on valmistettu kierrätetystä tammesta ja kuusesta ja männystä, joista on punottu timantinmuotoinen kuvio, joka sulautuu oviin. Sisältä löydät runsaasti yksityiskohtia, kuten pienet pehmeän kullatut telineet lasillesi ja pulloillesi. Kaappi on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen kaappi on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: Leveys 100cm, korkeus 166cm ja syvyys 45cm.

Riviéra Maison Ruokapöytä 160×90

1299.00

RIVIÉRA MAISON DRIFTWOOD DINING TABLE 160×90

Tilaustuote!

Upea Riviéra Maison Driftwood-ruokapöytä on valmistettu vanhoista puuovista ja jopa saranoiden painaumat ovat vielä näkyvissä. Puu on uusio Jalava/Poppeli. Pöytä on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen pöytälevy on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Pöytää saatavilla myös koossa 180x90cm, sekä jatkettavana 180/280x90cm

Mitat: 160×90, korkeus 78cm

Salainen Puutarha Pyykkietikka 500ml

14.90

FIINI NATURALLY PYYKKIETIKKA 500ml

Pyykkietikkaa käytetään pyykinpesussa huuhteluaineen sijaan. Valmistettu suomalaisesta käymismenetelmällä valmistetusta väkiviinaetikasta ja tuoksuöljystä. Salainen puutarha pyykkietikka on biohajoava ja ekologinen tuote.

Pyykkietikkaa voi käyttää myös tekstiileille, joille tavallinen huuhteluaine ei sovi. (villa, pellava, urheiluvaatteet, elastaania sisältävät trikootekstiilit, tekniset ulkoiluvaatteet)
Ei sisällä kemikaaleja.

Pyykkietikka:

  • Vähentää tekstiilien nukkaantumista
  • Vähentää tekstiilien sähköisyyttä
  • Pitää tekstiilit pehmeinä
  • Säilyttää ja kirkastaa värejä
  • Poistaa tekstiileistä epämieluisat hajut
  • Poistaa pesuanejäämät tekstiileistä sekä koneesta
  • Ehkäisee ja poistaa kellastumia
  • Voidaan käyttää myös elastaania sisältäville tekstiileille

Annostele 2-3 ruokalusikallista pyykinpesukoneen huuhteluainelokeroon.

Riviéra Maison Sohvapöytä, 90×90

1099.00

RIVIÉRA MAISON PACIFICA COFFEE TABLE, 90×90

Tilaustuote!

Riviéra Maison Pacifica-sarjan tunnistaa ikkunaluukuistaan ja mangopuun käytöstä. Luonnollinen mangopuu eri sävyissä antaa jokaiselle sohvapöydälle oman ilmeensä. Jos haluat istua sohvalla välipalojen ja juomien kera tai kannettavan tietokoneen kanssa, osa tämän neliön Pacifica-sohvapöydän yläosasta voidaan nostaa. Pöytä on tilaustuote, joten soitathan saatavuuden ennen tilausta. (040 93 77 497, Jonna) Normaali toimitusaika on 30-90 päivää. Toimitamme lähialueille ilmaiseksi, muussa tapauksessa nouto Helsingin liikkeestämme. Jokainen pöytälevy on käsin tehty. Tuote on uniikki!

Mitat: 90 x 90cm, korkeus 45cm